Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Σύνθεση κουζίνας και ντουλάπια κουζίνας από KitchenStyle: 2+1 μοντέρνες προτάσεις

Σύνθεση κουζίνας και ντουλάπια κουζίνας από KitchenStyle: 2+1 μοντέρνες προτάσεις

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά σας στο σπίτι, προσφέροντας την άνεση που χρειάζεστε, μέσα από τις μεγάλες επιφάνειες στους εργονομικούς πάγκους και από τις συνθέσεις κουζίνας που θα στολίσουν συνολικά τον χώρο σας. Η εταιρεία Kitchen&Style εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στα έπιπλα κουζίνας, προσφέροντας συνθέσεις κουζίνας που αντέχουν στον χρόνο και μπορούν να τοποθετηθούν ατόφιες εφόσον το απαιτεί ο χώρος σας. Οι αποχρώσεις είναι επιλεγμένες απ’ όλη σχεδόν την χρωματική παλέτα, αποδίδοντας το ξεχωριστό ύφος στον χώρο σας.

Ο χώρος παραγωγής των επίπλων είναι υπερσύγχρονος και τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το serviceπου παρέχει είναι άμεσο από επαγγελματίες που γνωρίζουν τα πάντα στον χώρο και μπορούν εκτός από τεχνική υποστήριξη να προσφέρουν και αισθητική παρέμβαση στον χώρο.

Μερικές από τις κουζίνες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και στον δικό σας χώρο, είναι:

Μία σύνθεση κουζίνας που αγαπάει την αποθήκευση! Οι εκθεσιακές κουζίνες έχουν στηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζουν όλες τις λειτουργίες που ξεχωρίζουν. Αν λοιπόν χρειάζεστε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και παράταξη των αντικειμένων απλά και εύχρηστα η σύνθεση Timeσε cappucino και beige θα σας λύσει τα χέρια.

Μπορεί ο χώρος σας να είναι κάπως…λιλιπούτειος! Και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας επαρκώς. Τα κλασικής γοητείας έπιπλα κουζίνας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το μοντέλο ELECTRA, θα μπει στον χώρο σας, χωρίς να τον στενεύει, προσφέροντας λειτουργικότητα και χρηστικές λύσεις.

Ντουλάπια με έξυπνους μηχανισμούς

Πρέπει να δίνετε βάση και σε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τα έπιπλα της κουζίνας. Τα ντουλάπια της κουζίνας ανοιγοκλείνουν καθημερινά δεκάδες φορές. Τοποθετήστε έξυπνους αθόρυβους μηχανισμούς και ειδικά συστήματα για να κερδίσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Οι περισσότεροι μηχανισμοί είναι ηλεκτρικοί με αξεσουάρ που προσεγμένα που χαρίζουν λειτουργικές λύσεις.

Δείτε όλες τις συνθέσεις κουζίνας που θα ταιριάζουν στον χώρο σας ή μόνο ντουλάπια κουζίνας με κορυφαίο design και επώνυμη σχεδίαση. Περισσότερα στο kitchen-style.gr. Προσφορές – χαμηλές τιμές & άμεση εξυπηρέτηση!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.