Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: απαιτούμε την άμεση διερεύνηση του περιστατικού στο ΔΑΚ Αγρινίου

ΣΥΡΙΖΑ: απαιτούμε την άμεση διερεύνηση του περιστατικού στο ΔΑΚ Αγρινίου

«Το πρόσφατο περιστατικό -καταγγελία στο ΔΑΚ της πόλης μας με πρωταγωνιστή διοικητικό υπάλληλο του Δήμου μας, αποτελεί την αποτύπωση  της νοοτροπίας τόσο του ιδίου αλλά κύρια της Δημοτικής Αρχής σε θέματα σεβασμού και  διαχείρισης πολιτών σε ένα ζωτικό τομέα όπως είναι ο Αθλητισμός».

Tα ανωτέρω αναφέρει σε ανακοίνωση του ο  Τομέας Αθλητισμού Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας  απαιτώντας την άμεση διερεύνηση με σύσταση επιτροπής τόσο του συγκεκριμένου περιστατικού όσο και προηγουμένων .

Η ανακοίνωση:

Αθλητισμός: Δημοκρατία – Πολιτισμός – Ηθική

Το πρόσφατο περιστατικό -καταγγελία στο ΔΑΚ της πόλης μας με πρωταγωνιστή διοικητικό υπάλληλο του Δήμου μας, αποτελεί την αποτύπωση  της νοοτροπίας τόσο του ιδίου αλλά κύρια της Δημοτικής Αρχής σε θέματα σεβασμού και  διαχείρισης πολιτών σε ένα ζωτικό τομέα όπως είναι ο Αθλητισμός.

Ως Τομέας Αθλητισμού Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Αιτ/νίας υπερασπιζόμαστε το κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού με δημοκρατία στο εσωτερικό του και διαφάνεια στην λειτουργία του και γι’ αυτούς τους λόγους  εκφράζουμε δυσαρέσκεια σχετικά με συμπεριφορές που εξελίσσονται ως φαινόμενα αυταρχισμού, εκφασισμού και λεκτικής βίας σε συμπολίτες μας που απλά ασκούν ένα συνταγματικά κατοχυρωμένο, κοινωνικό αγαθό όπως είναι ο αθλητισμός, αλλά και έντονο προβληματισμό στην επιλεκτική ανοχή της δημοτικής αρχής και πιο συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στα επαναλαμβανόμενα περιστατικά με τους ίδιους πρωταγωνιστές!!!

Ο αθλητισμός της πόλης μας και οι εγκαταστάσεις του δεν είναι “τσιφλίκι” κανενός και δεν είναι ο χώρος για να δημιουργούνται κοινωνικές ανισότητες και παθογένειες.

Ως Τομέας Αθλητισμού Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Αιτ/νίας απαιτούμε την άμεση διερεύνηση με σύσταση επιτροπής τόσο του συγκεκριμένου περιστατικού όσο και προηγουμένων και καλούμε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού να εγγυηθούν:

 • Υποστήριξη & σεβασμό στα δικαιώματα των προπονητών, αθλητών, αθλουμένων και
 • την προσφορά ίσων ευκαιριών στην ισότιμη σωματική άσκηση και ενασχόληση με τον αθλητισμό για κάθε κοινωνική ομάδα

Καμία ανοχή – συγκάλυψη πλέον σε συμπεριφορές διαμορφώνουν φαινόμενα στρεβλής ανάπτυξης του αθλητισμού και συνθήκες διαπλοκής και αδιαφάνειας.

Τομέας Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Φωτό αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Δημήτρης κοντονικας

  Τρομερό επίπεδο από όλα τα μέρη
  Βγάζουν ανακοίνωση χωρίς όμως να θέλουν να πουν τι ακριβώς ειπώθηκε και από ποιον

 2. Χαντμπολικος

  Και να ήταν μόνο αυτό,επί 2χρονια το κλειστό στο δακ στην.ουσια το μετέτρεψαν σε αο αρένα αυτοί οι κύριοι με αποτέλεσμα να αποκλειστούν δεκάδες σωματια που αποτελούνταν από την νεολαία της πόλης.

 3. Ανώνυμος

  Roditi edw h nea dhmokratia exei xountiko gia antiproedro pou proerxetai apo ena akrodexio kai filovasiliko koma (La.o.s).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.