Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ Αστακού και Φυτειών: «ΟΧΙ στο αγκυροβόλι παροπλισμένων πλοίων»

ΣΥΡΙΖΑ Αστακού και Φυτειών: «ΟΧΙ στο αγκυροβόλι παροπλισμένων πλοίων»

«ΟΧΙ στη δημιουργία αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων στον όρμο του Αστακού», από τις οργανώσεις Μελών Αστακού και Φυτειών του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
downloadΩς Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αστακού και Φυτειών δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στην δημιουργία αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων στον όρμο του Αστακού και απαιτούμε από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου αλλά και από τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου να ανακαλέσουν την απόφαση τους για την «έγκριση καθορισμού θέσης για παροπλισμό πλοίων στον Αστακό».
Η εναπόθεση παροπλισμένων πλοίων στον όρμο αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη θαλάσσια ζώνη του Αστακού θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες συνέπειες στα υδάτινα οικοσυστήματα της περιοχής μας, ο τουρισμός θα ζημιωθεί, η αλιεία θα πληγεί και εν τέλει η οικονομία της περιοχής μας θα υποστεί τεράστια ζημιά.
Στα μεγάλα ζητήματα που ανακύπτουν και που έχουν να κάνουν με την οικονομία της περιοχής μας, που αλληλεπιδρούν άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά με τους διάφορους παραγωγικούς τομείς, οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν. Οτιδήποτε αφορά το μέλλον του Δήμου μας, οι δημότες, οι φορείς και οι σύλλογοι πρέπει να το γνωρίζουν.
Δεν είναι δυνατόν να γίνεται οτιδήποτε χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τοπικής μας κοινωνίας.
Ως Ο.Μ. Αστακού και Φυτειών ενώνουμε την «φωνή μας» με τους κατοίκους και τους φορείς του τόπου μας και λέμε ΟΧΙ στα παροπλισμένα πλοία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.