Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: δύο ενδιαφερόμενοι για τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής…

ΣΥΡΙΖΑ: δύο ενδιαφερόμενοι για τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής…

Σε ρυθμό εσωκομματικών (ψηφιακών) διεργασιών κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Αιτωλοακαρνανία.

Και μπορεί η πανδημία να μην επιτρέπει τη διεξαγωγή συνεδριάσεων με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά οι ζυμώσεις καλά κρατούν.

Άλλωστε στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν κρίσιμη πολιτικά τη συγκυρία ενόψει της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του Απριλίου και κυρίως ενόψει Φθινοπώρου καθώς θεωρούν βάσιμα τα εκλογικά σενάρια.

Στην Αιτωλοακαρνανία εκφράζεται ικανοποίηση για τον τριπλασιασμό των μελών των οργανώσεων καθώς ανέρχονται πλέον σε 2100 από 750 που ήταν πριν έναν χρόνο.

Το ενδιαφέρον βέβαια αφορά πρωτίστως τον έλεγχο της Νομαρχιακής Οργάνωσης αν και στα καθ’ ημάς εκλείπουν οι πολλές τάσεις.

Οι παλαιοί και οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ θα δώσουν τη μάχη αλλά χωρίς πολώσεις , σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζουν σήμερα τα κομματικά στελέχη.

Για τη θέση του επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπή ενδιαφερόμενοι προς το παρόν φέρονται ο Κώστας Ταφλανίδης , νυν γραμματέας του οργάνου, και ο Αλέκος Φαφούτης.

Η  Συνδιάσκεψη Αιτωλοακαρνανίας που θα εκλέξει τη νέα νομαρχιακή θα συνεδριάσει την 21 Φεβρουαρίου ενώ σήμερα κατατίθενται οι υποψηφιότητες για τις θέσεις των εκλεκτόρων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο ΘΕΟΣ

    Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλήξει ο κοντός ο χοντρός και ο άσχημος.Η αδιάφορη είδηση της ημέρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.