Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2021

Οργάνωση Μελών Μεσολογγίου του ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτά που δεν θα σας πουν…”

Οργάνωση Μελών Μεσολογγίου του ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτά που δεν θα σας πουν…”

Η Οργάνωση Μελών Ι.Π. Μεσολογγίου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο “αυτά που δεν θα σας πουν…” και κάνει λόγο για διάφορα μέτρα και αποφάσεις μεταξύ των οποίων, προσλήψεις, διορισμοί, επιχορηγήσεις και άλλα, τα οποία έχουν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Ι.Π. Μεσολογγίου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

– Υπεγράφη η εγκριτική απόφαση για τον ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΌ 10.500 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ. Αίτημα του υπ. Παιδείας προς το ΑΣΕΠ για την εκκίνηση των διαδικασιών για την προκήρυξη.

– Ανακοινώθηκαν σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε δήμους και κοινότητες. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΎΔΡΕΥΣΗΣ των δήμων της χώρας ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΎΝ ΜΕ 8.000 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ βάζοντας τέλος στο καθεστώς ομηρίας χιλιάδων συμβασιούχων.

– 20 εκ. ευρώ θα διαθέσει το υπουργείο Εσωτερικών μέσω του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II σε δήμους και κοινότητες για τα αδέσποτα. Οι δήμοι καλούνται να υποβάλλουν προτάσεις για κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΑΔΈΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.

– Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ. Η γερμανική κυβέρνηση παρέλαβε και επισήμως στις 4 Ιουνίου τη ρηματική διακοίνωση για τις αποζημιώσεις και τις επανορθώσεις που διεκδικεί η Ελλάδα για τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Προχωράμε μπροστά…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Όλως παραδόξως τα θέματα αυτά οι ΣΥΡΙΖΑίοι τα θυμήθηκαν ένα μήνα πριν τις εκλογές, τις οποίες φυσικά θα χάσουν παταγωδώς.
  Οπότε το μάρμαρο θα πληρώσει η επόμενη κυβέρνηση.
  Τόσα χρόνια που κυβερνούν δεν μπορούσαν να τα τακτοποιήσουν….
  Αλήθεια, οι προσλήψεις αυτές έχουν την άδεια της τρόικας;

 2. Ανώνυμος

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤAI ΣΤΟYΣ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΑΠΕΥΘΥΝΕΤAI ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ !! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.