Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: Ο κ. Λιβανός σε ρόλο Μαυρογιαλούρου

ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου:  Ο κ. Λιβανός σε ρόλο Μαυρογιαλούρου

Ανακοίνωση εξέδωσε η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, με αφορμή την επίσκεψη την Τετάρτη 4/8 του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη στην περιοχή, για την μεταφορά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας στο κτήριο του πρώην Οργανισμού Καπνού, ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον ΥπΑΑΤ, Σπήλιο Λιβανό ότι υλοποιεί μια απόφαση που πριν δυο χρόνια πήρε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου:

Το Μάρτιο του 2019, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το ΠΔΕ του έργου «Ανακατασκευή και διαρρύθμιση υπάρχοντος κτιρίου για την στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας» δαπάνης 2,5 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ. Η υπογραφή της σχετικής απόφασης από την τότε υπουργό Όλγα Γεροβασίλη αποτέλεσε τη δικαίωση ενός αιτήματος δεκαετιών του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας αλλά και συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

Πέρασαν δύο χρόνια από την εκλογή της ΝΔ. Το θέμα για αδιευκρίνιστους λόγους πάγωσε. Και ω του θαύματος, λίγες μέρες μετά την ανάδειξη του ζητήματος από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστο Σπίρτζη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μεσολόγγι με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γρηγόρη Θεοδωράκη, οι τοπικοί κυβερνητικοί παράγοντες αφυπνίστηκαν. Με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός φωτογραφίζεται περιχαρής με τον υπουργό Προστασίας τύπου Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δηλώνοντας «ένα ακόμα μεγάλο έργο γίνεται πράξη. Υλοποιούμε την μετεγκατάσταση του αστυνομικού Μεγάρου Αιτωλίας».

Αντί ο κ. Λιβανός να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη αδράνεια που επέδειξε εδώ και δύο χρόνια συνολικά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, επιχειρεί ακόμη μια φορά να καπηλευτεί ένα έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν γνωρίζει την ιστορία ο συμπατριώτης μας υπουργός δεν έχει παρά να συμβουλευτεί τον τέως Δήμαρχο και δεξί του χέρι κ. Καραπάνο. Δήλωνε επί λέξει ο κ. Καραπάνος τον Μάρτιο του 2019: «Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω …. την ίδια την κυρία Υπουργό Όλγα Γεροβασίλη για την οριστική λύση σε ένα ζήτημα ιδιαίτερα σοβαρό». Το 2019 ευχαριστούσαν την Όλγα Γεροβασίλη για την οριστική λύση του ζητήματος. Σήμερα δηλώνουν ότι αυτοί υλοποιούν το έργο… Πόσο Μαυρογιαλούροι πια….

Κε Λιβανέ μην διαστρεβλώνετε την ιστορία. Οι πολίτες του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής διαθέτουν μνήμη και κρίση και γνωρίζουν ποια κυβέρνηση και ποια υπουργός προχώρησε το συγκεκριμένο έργο. Σας καλούμε να αφήσετε τις κοροϊδίες και να εργαστείτε για την άμεση ολοκλήρωση του έργου προς όφελος των εκατοντάδων στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

Η διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.