Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Ενότητα: Αυτό είναι το νέο όνομα!

Μετά από διαρκείς διεργασίες και αρκετές… φουρτούνες στο εσωτερικό του κόμματος, με αποκορύφωμα την Κεντρική Επιτροπή του περασμένου σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν καταλήξει στο όνομα “ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Ενότητα”.

Γιατί… ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Ενότητα
Το όνομα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δεν προκρίθηκε διότι θεωρήθηκε ότι δεν αντιπροσωπεύει το “άνοιγμα” που θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Κεντροαριστεράς, καθώς η λέξη συμμαχία υποδηλώνει κάτι το εφήμερο και το ευκαιριακό.

Αντιθέτως, η λέξη “ενότητα” θεωρείται μια έννοια διαρκής και πλέον δείχνει ότι δεν υπάρχει ένα νέο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι κάτι ενιαίο με όσους εισχωρήσουν στην διεύρυνση.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου-newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ……ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ !!!!!!! ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΄΄ΕΠΙΘΥΜΕI΄΄ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΒΟΣ ΚΑΙ ΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !! ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ? ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ !!!!!!!!!!!! CHRISTOS

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    @CHRISTOS, πανάσχετε τρόφιμε του δημοσίου. Την αποκάλυψη των μαρτύρων, την αποφάσισαν όλα τα κόμματα της διακομματικής επιτροπής! Εκτός του ΣΎΡΙΖΑ φυσικά. Σταμάτα να αναπαράγεις αυτές τις μπαγιάτικες μπούρδες για τους Σαμαροβενιζέλους και παραδέξου ότι ψήφισες και στηρίζεις μια παρέα από επικίνδυνους φασίστες! Η απάτη αποκαλύφθηκε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.