Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Σύσκεψη για τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων στη Βόνιτσα

Σύσκεψη για τα μεγάλα προβλήματα της κτηνοτροφίας με επίκεντρο τα οξυμένα προβλήματα της περιοχής, όπως οι χαμηλές τιμές σε γάλα, κρέας και η απένταξη των περιοχών (Βόνιτσα, Άγιος Νικόλαος, Πλαγιά, Περατία) από την εξισωτική αποζημίωση, διοργανώνουν την Κυριακή 27 Γενάρη, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Βόνιτσας στις 11 π.μ.

Η πρόσκληση αναφέρει:

«Απέναντι σε αυτή την αγροτοκτόνα πολιτική που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν στον αφανισμό τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, με το μάζεμα της κτηνοτροφικής παραγωγής σε λίγα χέρια, οργανώνουμε τον αγώνα μας, συγκρουόμαστε με την πολιτική που μας ξεκληρίζει, παλεύουμε για μια πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της την κάλυψη των συγχρόνων διατροφικών αναγκών του λαού μας, την αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας, τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων και όχι το κέρδος των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των μεταποιητών».

Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα προβάλλει ένα δίκαιο και αναγκαίο πλαίσιο αιτημάτων μαζί με χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους από όλη τη χώρα μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Διεκδικούμε ουσιαστικό εισόδημα και ελάφρυνση από τα χαράτσια και την άγρια φορολογία, μέτρα που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παράγουμε. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη σφαγή μας ούτε με τα ψίχουλα της κυβέρνησης.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ;;ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ΄΄ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ Γ……….. CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.