Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Σύσκεψη για τις δύο νέες δομές στο Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

foto 1Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, , ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη σύσκεψη της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ και του Επιστημονικού Προσωπικού του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».
Θέμα της σύσκεψης ήταν η δημιουργία, με έδρα το Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», των δύο νέων δομών «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων» ΕΣΠΑ 2014-2020, ενός Πολυδύναμου Κέντρου θεραπείας εξαρτήσεων πλην ηρωίνης (κάνναβης, οινοπνεύματος, άλλων παρανόμων ουσιών, βενζοδιαζεπινών αλλά και τζόγου & διαδικτύου) για εφήβους & ενήλικες, & μιας Κινητής Μονάδας για την αντιμετώπιση χρήσης και κατάχρησης οινοπνεύματος καθώς και παρεμβάσεις δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας στο φοιτητικό πληθυσμό της Αιτωλοακαρνανίας.
Στη Σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Δρ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΚΑΝΑ Δρ. Αντώνιος Γκανάς, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της θεραπευτικής μονάδας του ΟΚΑΝΑ ΠΕ Αιτωλ/νίας, Βελισάριος Καραγκούνης η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Dr Αθανασία Δημητρίου καθώς και το Προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης.
Σημειωτέον,την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου & Προέδρου ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης, Γιώργου Παπαναστασίου με την παραπάνω τετραμελή Επιστημονική Επιτροπή.
foto 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.