Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019

Σύσκεψη οικοδόμων στο Αγρίνιο για την προετοιμασία της πανελλαδικής κλαδικής απεργίας

epi-eka

Κάλεσμα σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου απέστειλε στα σωματεία των οικοδόμων της Αιτωλοακαρνανίας η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, για τον σχεδιασμό του επόμενου βήματος της παρέμβασής τους για την προετοιμασία της Πανελλαδικής κλαδικής απεργίας στις 14 Μαρτίου. Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει:
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί στην Περιφερειακή Σύσκεψη την Κυριακή 25 Φλεβάρη στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου τα σωματεία Οικοδόμων του νομού Αιτωλ/νίας και το σωματείο Οικοδόμων Λευκάδας – Βόνιτσας.
Σκοπός της σύσκεψης είναι:
Να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα της παρέμβασής μας προετοιμάζοντας την Πανελλαδική κλαδική απεργία, στις 14 Μάρτη, με επίκεντρο τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, το Ασφαλιστικό, τα μέτρα προστασίας των ανέργων, την αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.
Να συζητήσουμε συγκεκριμένα μέτρα και μορφές πάλης, παίρνοντας υπόψη την κατάσταση στον κλάδο των Κατασκευών, την όξυνση των προβλημάτων και την ένταση της επίθεσης που δεχόμαστε από το κεφάλαιο και τις δυνάμεις που το στηρίζουν.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.