Δευτέρα, 20/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Σύσκεψη στην Αμφιλοχία για τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων

koi-agrotis

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου στην Αμφιλοχία μεταξύ μελών της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Αμφιλοχίας, για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Μεταξύ αυτών, οι χαμηλές τιμές σε γάλα και κρέας, τα απλήρωτα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, όπως και οι δασικοί χάρτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει τα εξής:
Σύσκεψη για τα μεγάλα προβλήματα της κτηνοτροφίας διοργανώνουν την Πέμπτη 26 Απριλίου, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αμφιλοχίας που Θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τρομπουκη στην Αμφιλοχία και ώρα 11.00 π.μ.
Στην σύσκεψη θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
– Εξευτελιστικές Τιμές στο γάλα και το κρέας
– Απλήρωτα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας
– Δασικοί Χάρτες
Θα παρθούν αποφάσεις για οργάνωση του αγώνα των μικρομεσαίων Αγροτών και Κτηνοτρόφων μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Απέναντι σε αυτή την πολιτική που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγεί στον αφανισμό, με το μάζεμα της κτηνοτροφικής παραγωγής σε λίγα χέρια, οργανώνουμε τον αγώνα μας, συγκρουόμαστε με την πολιτική που μας ξεκληρίζει. Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να είναι σε επαγρύπνηση, να συσπειρωθούν στους Συλλόγους τους.
Συνάδελφοι, τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο απαιτούν άμεση και συντονισμένη απάντηση από όλους μας.
Ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης από κοινού θα αποφασίσουμε πως θα κλιμακώσουμε τον αγώνα το επόμενο διάστημα. Να μην λείψει κανείς.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.