Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Σύσκεψη για τα σχολεία του Δήμου Mεσολογγίου

Σύσκεψη για τα σχολεία του Δήμου Mεσολογγίου

Με τη συμμετοχή των διευθυντών, καθηγητών και δασκάλων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, παρουσία των Αντιδημάρχων Σπ. Διαμαντόπουλου, Σπ. Βασιλείου και Ν. Καραπάνου, καθώς επίσης των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας Γιώργου Σωτηρακόπουλου και Β/θμιας Εκπαίδευσης ΓερασιμούλαςΓούργαρη.

Απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας ο κ. Κώστας Λύρος επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας όλων με τον Δήμο, ο οποίος έχει την ευθύνη τηςασφάλειας και καλής λειτουργίας των σχολείων. Τόνισε δε πως σκοπός της δημιουργικής επικοινωνίας είναι η αποτύπωση των προβλημάτων και των αναγκών που σήμερα καταγράφονται κι αφορούν κυρίως υποδομές. Βασικότερο ζητούμενο της διαδικασίας, είναι η  ορθήιεράρχησή τους έτσι ώστε να υπάρξει έγκαιρη μέριμνα από την πλευρά του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ανέφερε επίσης πως στις σχολικές υποδομές υπάρχουν ελλείψεις που πρέπει ν’ αντιμετωπισθούν προβάλλοντας παράλληλα ως σημαντικότερο ζήτημα την αδειοδότηση των σχολικών μονάδων καθώς σήμερα ελάχιστος αριθμός από αυτές πληροί αυτή την προϋπόθεση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.