Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, 2020

Την Παρασκευή η σύσκεψη με Γαβρόγλου για τα πανεπιστημιακά τμήματα στο Αγρίνιο

gabrogloy
Την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Ιουλίου, και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί ορίστηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη θα συμμετάσχει η Περιφέρεια, η οποία θα εκπροσωπηθεί από την Αντιπεριφερειάρχη Χ. Σταρακά (ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο νεφρό και θα αναρρώνει μέχρι την Δευτέρα), ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π.Τσιχριτζής.
Αν και από την πλευρά του Αγρινίου είχε εκφραστεί η πρόθεση η συνάντηση να γίνει με την παρουσία της διευρυμένης επιτροπής που είχε συγκροτήσει η πόλη, ο υπουργός Παιδείας επέμεινε να συζητήσει μόνο με θεσμικούς εκπροσώπους.
Σημειωτέον ωστόσο πως προ ημερών για το θέμα του ΤΕΙ στο υπουργείο έγινε δεκτή διευρυμένη επιτροπή εκπροσώπων του Μεσολογγίου.
Όπως και να έχει, η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη και αναμένεται να εξαχθούν συγκεκριμένα συμπεράσματα για τις προθέσεις της Κυβέρνησης για το χάρτη της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. γιωργακης

    γιατι τοσο μισος ο υπουργος για το Αγρινιο;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.