Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Σύσκεψη της πολιτικής προστασίας στο Δήμο Ναυπακτίας

Σύσκεψη της πολιτικής προστασίας στο Δήμο Ναυπακτίας

Σύσκεψη της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο κτίριο της Αναπτυξιακής στον Πλατανίτη.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κοτρωνιάς, οι αντιδήμαρχοι κ. Χοχτούλας και κ. Παπαιωαννίδης, ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Μπέκος, εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου, οι διοικητές του Α.Τ. Ναυπάκτου κ. Κυρίτσης και της τροχαίας κ.Αναστασίου , η προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας κ. Βικάτου, ο προϊστάμενος της ΔΕΥΑΝ κ. Παπακωστόπουλος και ο διευθυντής της διεύθυνσης περιβάλλοντος κ. Πολύδωρος.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν σημαντικά θέματα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου και της αντιπυρικής περιόδου που έχει ξεκινήσει αλλά και θέματα πλημμυρών τα οποία ήταν έντονα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Δήμος όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας στο Nafpaktianews.gr, “οφείλει και είναι έτοιμος για την πυροπροστασία αλλά και κάθε είδους φαινόμενα έχουμε. Ο Δήμος Ναυπακτίας έχει σχέδιο εκτάκτων καταστάσεων και γι αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε μαζί με όλους τους φορείς ούτως ώστε αν χρειαστεί να γίνουν οι ανάλογες παρεμβάσεις”.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.