Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Σύσκεψη του τοπικού ΤΕΕ με τη δημοτική Αρχή Ναυπακτίας

Σύσκεψη του τοπικού ΤΕΕ με τη δημοτική Αρχή Ναυπακτίας

proedros tee dimarxos nafpaktias
Την Τετάρτη 3/5/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση και κοινή σύσκεψη του Προέδρου του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας Στυλιανού Μπλέτσα, καθώς και μελών της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του Τμήματος με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Λουκόπουλο Δημήτριο, στην οποία παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καρακώστας και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κος Γεώργιος Κέστος.
Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν εκτενώς τεχνικά και πολεοδομικά θέματα που αφορούν την πόλη της Ναυπάκτου, το οικιστικό ζήτημα, οι επεκτάσεις του Σχεδίου Πόλης, καθώς και το φλέγον ζήτημα του οικισμού της Παλαιοπαναγιάς.
Επίσης, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν την Υπηρεσία Δόμησης Ναυπάκτου και συμφωνήθηκε ότι χρήζει περαιτέρω στελέχωσης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σύνθετα προβλήματα της πόλης, που αποτελεί ταυτόχρονα Παραδοσιακό Οικισμό, Αρχαιολογικό Χώρο και περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι το Περιφερειακό Τμήμα θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη της πόλης και στην αντιμετώπιση των πολυσχιδών προβλημάτων της μέσω των Μόνιμων Επιτροπών και τη σύσταση Ομάδων Εργασίας, όπως επίσης με συναντήσεις και παρεμβάσεις που θα έχει με αρμόδιους κρατικούς παράγοντες.
Τέλος συναποφασίστηκε η στενότερη συνεργασία και συνέργεια των δυο πλευρών για θέματα που αφορούν το δήμο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.