Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Σύσταση μονάδας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Σύσταση μονάδας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Συστήνεται Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ξενώνας Γέφυρα» ως αποκεντρωμένη μονάδα αυτής, στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Αυτό ανακοινώνεται από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας, που αναφέρει πως η δυναμικότητα του δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15 άτομα και θα έχει Επιστημονικά υπεύθυνο αυτόν που θα ορίσει το Δ.Σ. του Γ. Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Από τη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. ΑΠ:Γ3α/ΓΠ 46320/5-10-2018 κοινή Υπουργική απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης ,Οικονομικών και Υγείας συστήνεται Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΕΦΥΡΑ» ως αποκεντρωμένη μονάδα αυτής.

Ο Ξενώνας είναι μέσης διάρκειας παραμονής μέχρι 20 μήνες και υψηλού βαθμού υποστήριξης.

Η δυναμικότητα του δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15 άτομα και θα έχει Επιστημονικά υπεύθυνο αυτόν που θα ορίσει το Δ.Σ. του Γ. Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας.
Τα λειτουργικά του έξοδα είναι διασφαλισμένα και ενσωματωμένα στον προϋπολογισμό του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας.

Θεωρούμε ότι η ανωτέρω απόφαση σύστασης είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την παρεχόμενη φροντίδα των συμπολιτών μας με ψυχικές διαταραχές σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα για ομαλή διαβίωση , θεραπεία και υποστήριξη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.