Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Tα νέα υπερ-φορητά της Lenovo IdealPad S

Tα νέα υπερ-φορητά της Lenovo IdealPad S

Λεπτά, ελαφριά αλλά και προσιτά υπόσχεται ότι θα είναι τα λάπτοπ της σειράς S που θα λανσάρει η Lenovo στην ελληνικήαγορά το τελευταίο τρίμηνο του 2012. «Τα IdealPad S απευθύνονται σε όσους χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ από ένα netbook, μεγαλύτερη αυτονομία σε χαμηλότερη τιμή», δηλώνει η εταιρεία κατά την παρουσίαση των νέων υπερ-φορητών της στην έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο.
Τα μοντέλα της οικογένειας IdealPad S Series είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές τρίτης γενιάς από την Intel (Intel Core i3 ή i5 στα Lenovo IdeaPad S300 και S400) ή από την σειρά A της AMD (στο Lenovo IdealPad S405 με τετραπύρηνο AMD A8 APU).
Όλα τα μοντέλα έχουν σκληρό δίσκο με χωρητικότητα έως 500GB (μέχρι 1TB στο S405). Προαιρετικά, στην σύνθεση προτείνεται δίσκος SSD με μικρή χωρητικότητα 32GB για την επιτάχυνση της εκκίνησης και απόκρισης των εφαρμογών. Η Lenovo υποστηρίζει ότι χάρη στην έξυπνη διαχείριση ενέργειας αυξάνεται η αυτονομία από φόρτιση σε φόρτιση -έως 5 ώρες- και η μπαταρία διατηρείται περισσότερο χρόνο.
 
Όλα τα laptop της σειράς S θα κυκλοφοροήσουν με Windows 7 Home Professional και σύμφωνα με την εταιρεία, πληρούν τις προϋποθέσεις για αναβάθμιση σε Windows 8 και διαθέτουν σχεδιασμένα για τα Windows 8 «έξυπνα» αναβαθμισμένα touchpad που θα διευκολύνουν τον έλεγχο του scroll και του zoom. 

Έχουν οθόνη HD widescreen μέχρι και 14 ίντσες, έξοδο HDMI, στερεοφωνικά ηχεία stereo και πιστοποίηση Dolby Advanced Audio v2. 

Τα Lenovo IdeaPad S300, S400, και S405 θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα το τέταρτο τρίμηνο του 2012 με Windows 8. Στις ΗΠΑ, οι τιμές
 τους ξεκινούν από τα 499 δολάρια.
πηγή : in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.