Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Tα τελευταία νέα του Παναιτωλικού

Tα τελευταία νέα του Παναιτωλικού

Όλοι παρόντες στην προπόνηση
Όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν μέρος κανονικά στη σημερινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Ρούσσης είναι ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επόμενη προπόνηση, αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στο EMILEON SportCenter Πηγή: www.panaitolikos.gr

 

 

Σκάουτινγκ στην Πορτογαλία

Tην περασμένη εβδομάδα στην Πορτογαλία βρέθηκαν οι Μάκης Μπελεβώνης και Γιάννης Νταλακούρας για να κατασκοπεύσουν πιθανούς «στόχους» του Παναιτωλικού, στα πλαίσια του σκάουτινγκ που κάνει η αγρινιώτικη ομάδα.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ

Πρώτα άνοδος, μετά ανακοινώσεις για γήπεδο

Ανακοινώσεις για το θέμα της… ανάπλασης του γηπέδου αναμένεται να έχουμε μετά την μαθηματική κατάκτηση της ανόδου του Παναιτωλικού στην Super League.
Αυτή την στιγμή, άπαντες στην ομάδα του Αγρινίου έχουν ως προτεραιότητα την επίτευξη του στόχου της ανόδου των «καναρινιών» στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, με αποτέλεσμα το θέμα του γηπέδου να… μετατίθεται για μερικές εβδομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Παναιτωλικού εξετάζει δύο σχέδια για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου και την ανάπλαση των εσωτερικών χώρων. Το πρώτο σενάριο μιλάει για την αύξηση της χωρητικότητας της κερκίδας που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα, ενώ το έτερο σενάριο αναφέρει την δημιουργία κερκίδας στην νότια πλευρά του γηπέδου, όπου υπάρχει αρκετός χώρος.
Βέβαια, οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ αναμένεται να γίνουν μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της ανόδου της ομάδας στην Super League.

Γιάννης Τσιρώνης-Οnsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.