Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Tεμαχισμένα ελαστικά: πρόστιμο 5.000 € στην Ε.Α.Σ Ξηρόμερου και άσκηση δίωξης

Tεμαχισμένα ελαστικά:  πρόστιμο 5.000 € στην Ε.Α.Σ Ξηρόμερου  και άσκηση δίωξης

TSAPOYRNIA XIROMERONEWSTεμαχισμένα ελαστικά:

πρόστιμο 5.000 € στην Ε.Α.Σ Ξηρόμερου

και άσκηση δίωξης

 

     Πέρυσι τέτοιο καιρό η Ε.Α.Σ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ με απόφαση του πρόεδρου της κ. Ερωτοκριτου Γαλουνη   πέταξε, σε γειτονικό χωράφι, από τις αποθήκες της στην Τσαπουρνιά εκατοντάδες τόνους κομμένων – τεμαχισμένων ελαστικών τα οποία παράνομα διατηρούσε επί πολλά χρόνια στις αποθήκες της.

     Σχετικό δημοσίευμα καταγγελία είχα κάνει εκείνο τον καιρό στα site του Δήμου μας και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Για την ανωτέρω υπόθεση ο Δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κύριος Μάκης Βότσης κατέθεσε καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας, στο Μεσολόγγι.

     Μετά από ένα χρόνο και αφού αναγκάστηκα να στείλω επιστολή ακόμα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, μόλις σήμερα παρέλαβα μέσω ταχυδρομείου φάκελο με όλες τις ενέργειες των υπηρεσιών και την απάντηση στην επιστολή μου, από τον Αντιπεριφερειάρχη. Όλα τα έγγραφα τα δίνω στην δημοσιότητα προς ενημέρωση των συμπολιτών μου και αφήνω τους ίδιους να κρίνουν για το ποιος παρανομεί σ’ αυτόν τον τόπο, ποιος λέει αλήθειες και ποιος ασκεί ανεύθυνη πολιτική με παράνομες πράξεις, εις βάρος του περιβάλλοντος, των πολιτών και των ταμείων που διαχειρίζονται.

 

ΣΗΜ 1.: Τα 5.000 € φυσικά και θα πληρωθούν από το ταμείο των Αγροτών και όχι από την τσέπη του προέδρου, εννοείται.

ΣΗΜ. 2: Εκείνη την εποχή που δημοσίευσα την καταγγελία ,τα άκουσα, ως συνήθως, από τους αγνώστους σχολιαστές των  site. Tους περιμένω και τώρα με αγωνία να ακούσω τι λένε.

ΣΗΜ.3: Τα απόβλητα παραμένουν, μέχρι σήμερα στην τσαπουρνιά, πάρα τις οδηγίες των υπηρεσιών για την απομάκρυνση τους .Άλλη μια παρανομία του πρόεδρου της Ερωτ. Γαλούνη

    Αυτά τα λίγα και θα έχουμε συνέχεια και με άλλα έγγραφα για άλλα σπουδαία θέματα του Δήμου μας.

 

 Συνημμένα όλα τα έγγραφα.

  

Με αγάπη για τον τόπο μου

Παναγιώτης χολής

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.