Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Tεννές: επικίνδυνη ομάδα ο Παναιτωλικός

tennesΣίγουρος ότι ο Απόλλων δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή στην κατηγορία εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχείας», Μπάμπης Τεννές, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στην ομάδα του Απόλλωνα: «Είναι μικρό το διάστημα για να έχω ασφαλή συμπεράσματα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Το κλίμα είναι πολύ καλό και για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι έχω έρθει σε μια ομάδα που μεγάλωσα σε αυτή.  Νομίζω ότι σημασία έχει όχι το παρελθόν αλλά το παρόν.»

Για το ποια εικόνα έχει για τον Παναιτωλικό: «Είναι μια ομάδα άριστα οργανωμένη με κόσμο που την στηρίζει και πιστεύω ότι έχει ποιότητα και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην παραμονή όπως και εμείς. Όταν ένας προπονητής πηγαίνει πρώτη φορά είναι μια νέα αρχή.»

Για το που επικεντρώθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Βλέπω τα παιδιά, να τους καταλάβω και να με καταλάβουν και ποια είναι η φιλοσοφία μου και νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο Παναιτωλικός είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα ειδικά από το κέντρο και μπροστά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.