Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Tερμάτισε στην Ξάνθη η πορεία του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Tερμάτισε στην Ξάνθη η πορεία του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

H Σχολική Ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου πήγε στην πηγή του Αλιστράτη και δεν κατάφερε να πιεί νερό.

sfdhfdhdfhΗ ομάδα του Αγρινίου έδωσε τον τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα με το 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης στον Αλιστράτη κοντά στην Πρώτη Σερρών.
Σε ένα φιλόξενο χωριό και σε ένα γήπεδο από φυσικό χορτάρι οι δύο ομάδες κονταρομάχησαν για μια θέση για το final four της Θεσσαλονίκης στις 15-5-2014.
Η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα όμως η γρανιτένια άμυνα της ομάδας του Αγρινίου και ιδιαίτερα ο Διαμάντης καθάριζε τις φάσεις. Όμως η φάση του αγώνα έγινε από την ομάδα του Αγρινίου στο 25΄ όταν κεραυνός σούτ του Ντόβα απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιγνίδι ισορρόπησε και πήγαινε στα πέναλτυ, όμως 5΄ πριν την λήξη σε μια άκαιρη στιγμή προηγήθηκε η ομάδα της Ξάνθης.
Για το 1ο ΕΠΑΛ: Διαμάντης, Παπαθανάσης, Σταμάτης, Καϊπάνος, Συσοβίτης, Ντόβας, Μαλής, Τριάντης, Γιαχαλής, Μωραϊτης, Τσακανίκας.
Συμμετείχαν και οι: Κρανιάς Σ., Κρανιάς Α., Γρίβας, Καρράς, Σαμαράς, Τομαράς.
Τον αγώνα διεύθυνε ο κος Ματσούκας του συνδέσμου Αιτ/νιας ενώ οι βοηθοί ήταν από την Ξάνθη.
Την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου φανερώνει η σημερινή νίκη της ομάδος της Ξάνθης επί του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης 4-0 που πέρασε στον τελικό, μαζί με το Κολέγιο Θεσσαλονίκης που κέρδισε την Λυκόβρυση με 4-0.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.