Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Tην Τετάρτη οι εργαζόμενοι του δήμου θα καταλάβουν το δημαρχείο Αγρινίου

dimarcheio-agrinioyΣύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, η Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας,  έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων της Χώρας από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.
Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συμμετέχει στην αγωνιστική δράση και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο σε Γενική Συνέλευση – Συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο προκειμένου «να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι αλλά και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Καταλήγει η ανακοίνωση-κάλεσμα του Συλλόγου: «Η επιτυχία και αυτών των αγώνων μας βρίσκεται στη μαζική συμμετοχή όλων μας, καθώς η σκληρή λιτότητα γενικεύεται, επεκτείνεται, μονιμοποιείται !!!
Μπροστά στη νέα γενικευμένη επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με την ψήφιση των εφαρμοστικών Νόμων για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών, στην κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Β.Α.Ε. στους Ο.Τ.Α., στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διάλυση των Ο.Τ.Α. αλλά και στη νέα φοροεπιδρομή, εμείς απαντάμε με το δυναμικό ενωτικό αγώνα μας.
Καμιά απογοήτευση, καμία αδράνεια αλλά και εφησυχασμός δεν μας σταματά… Συνεχίζουμε συμμετέχουμε όλοι στην Κατάληψη του Δημαρχείου Αγρινίου την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στις 10.00 το πρωί».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.