Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Tι δήλωσαν Παντελίδης-Παλαιολόγος (video)

Tι δήλωσαν Παντελίδης-Παλαιολόγος (video)

 

 Σ. Παντελίδης: Δεν ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα!

Τη δική του άποψη για τον αγώνα εξέφρασε στη συν. τύπου ο προπονητής του Ολ. Βόλου Σάββας Παντελίδης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και ρίχνοντας τα…βάρη στα ατομικά λάθη της ομάδας του και την… επιθετική ευστοχία (!) του Παναιτωλικού –πρωτίστως- αλλά και στο διαιτητή δευτερευόντως! Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε ακριβώς τι είχαμε να αντιπετωπίσουμε. Μια ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι πάρα πολύ καλή, που έχει ενθουσιασμό, που σήμερα είχε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο και ξέραμε ότι έπρεπε στα πρώτα 25-30 λεπτά να παγώσουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας. Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό το κατααφέραμε(!) και πάνω που αρχίζαμε και βγάζαμε και κάποιες φάσεις χωρίς ο αντίπαλος να έχει κάτι ιδιαίτερο (παρ΄ότι είχε επιθετικότητα δεν είχε κλασσική ευκαιρία), δεχτήκαμε ένα γκολ από κάτι που το είχαμε επισημάνει όλη την εβδομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνεις λάθος για να πετύχει ο αντίπαλος ένα τέρμα. Μπήκαμε στο ημίχρονο με 2-0 και θεωρώ ότι ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι υπέρ μας. Παρ΄όλα αυτά, το γκολ που πετύχαμε, είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του Ανιέτε ο οποίος είχε προβλήματα με τους δικαφάλους και ίσως αν το παιχνίδι πήγαινε καλά δε θα χρησιμοποιούταν καθόλου, είναι το κακό της σημερινής ήττας. Πέρα από το ότι δεν πήραμε τίποτα, ίσως να χάσουμε ένα παίκτη για μερικές μέρες ο οποίος μας είναι πολύ χρήσιμος. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το παιχνίδι τελείωσε στο τρίτο γκολ. Ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Όπως λέω στις νίκες ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα, έτσι λέω και σήμερα ότι για εμένα προσωπικά ήταν ένα πολύ μεγάλο μάθημα  και για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι, βελτιώνοντας τα τόσα πολλά λάθη που κάναμε σήμερα, ατομικά λάθη, μπορεί και να μας δώσει το πρωτάθλημα. Συνήθως τα παθήματα γίνονται μαθήματα, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ. Καλή συνέχεια στην ομάδα σας».

Σε ερώτηση για το αν μετά το 3-2 που πίστεψε ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, τοποθετήθηκε λέγοντας:

«΄Ηταν λίγο δύσκολο να παίξεις με ένα διαιτητή που με το που έμπαινε η μπάλα στην περιοχή σφύραγε εύκολα και με καμιά…σαρανταριά μπάλες που πέσανε! Δε θα το έλεγα αλλά με ρωτήσατε! Κάθε φορά που έμπαινε η μπάλα στην περιοχή, ο διαιτητής σφύριζε να σταματήσει η φάση κι αν δεν έμπαινε η μπάλα στην περιοχή, πετούσαν μια άλλη μπάλα! Συμβαίνουν αυτά, δεν το παρεξηγώ…»

Σε επόμενη ερώτηση του agrinionews.gr για το αν ήταν για εκείνον δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, εξέφρασε την άποψή του λέγοντας:

« Δεν είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα γιατί σαν τελική εικόνα, πλην της φάσης της κεφαλιάς του Κούσα, ο Παναιτωλικός δεν είχε άλλη κλασσική ευκαιρία. (σ.σ. Σε εκείνο το σημείο του θυμίσαμε και την ευκαιρία του Μπελόν…).

Δύο! Είναι πέντε ευκαιρίες, τρία τέρματα! Συνήθως στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας…Στο πρώτο ημίχρονο πριν δεχθούμε το γκολ, βγήκαμε 2-3 φορές φάτσα με το τέρμα! Θα μπορούσαμε και εμείς να έχουμε πετύχει κάποιο τέρμα!»

Στην επιμονή μας να μας απαντήσει για το δίκαιο ή όχι του τελικού αποτελέσματος, τοποθετήθηκε:

«Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα! Δεν είναι δίκαιο, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω! Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Σ. Παλαιολόγος: Ευχαριστώ τον κόσμο, εύχομαι να ανέβουμε μαζί

Ο παίκτης της ομάδας του Βόλου και μέχρι πέρυσι του Παναιτωλικού Σ.Παλαιολόγος δήλωσε:

«Ήρθαμε να παίξουμε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Ξέραμε πραγματικά τι θα αντιμετωπίσουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Προερχόμασταν από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι τα δύο γκολ που φάγαμε στο πρώτο ημίχρονο βοήθησαν το παιχνίδι του Παναιτωλικού. Είμασταν αποφασισμένοι όμως στο δεύτερο ημίχρονο να ξαναμπούμε στο παιχνίδι και τα καταφέραμε πάρα πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι στο σημείο που φάγαμε το τρίτο γκολ, ήταν καταδικαστικό για εμάς. Ωστόσο παλαίψαμε το παιχνίδι, παίξαμε ανοιχτά. Ήρθαμε να παίξουμε ανοιχτά, είμασταν στη δεύτερη θέση και θέλαμε να δικαιολογήσουμε τη θέση μας. Δε χάθηκε τίποτα. Υπάρχουν δυνατά παιχνίδια ακόμα. Χάθηκε μία μάχη. Είμαι θετικός και αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Για τον Παναιτωλικό θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ανεβεί και αυτός, να είναι μαζί μας και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με δέχθηκε με τόσο χαρά».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για τον αν εκείνο από τη μεριά του θεωρεί δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και για το ποια ήταν τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το πρώτο σκέλος παρά μόνο για το δεύτερο, λέγοντας:

«Νομίζω ότι και εμείς είχαμε κάποιες ευκαρίες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και όσο ήταν το σκορ 0-0, βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια. Ο Παναιτωλικός ευτύχησε με τα δύο ατομικά λάθη να βάλει δύο γκολ. Εντάξει τώρα…ποδόσφαιρο είναι. Ευτύχησε ο Παναιτωλικός να βάλει γκολ τις ευκαιρίες και κέρδισε.

Τα συναισθήματα…εντάξει. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στην ομάδα, δεν τα ξεχνάω αλλά νομίζω ότι απ΄τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι τα ξέχασα όλα. Προσπάθησα να τα ξεχάσω όλα…Ευχαριστώ πολύ».

Π.Κ.

Phototsamis.gr

                                                                                                                       

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.