Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Tι δήλώνει ο Διαμαντάκος για το “διαζύγιο” με τον ΑΟ Αγρινίου

df0202a7b51a3fcc7901f13d1565ed40_XLΟ Γιάννης Διαμαντάκος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Α.Ο.Αγρινίου μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας. Ο ίδιος έκανε αποκλειστικά στο www.basket247.gr την αποχαιρετιστήρια δήλωση του.

Γιάννης Διαμαντάκος: Μετά από συζητήσεις με το Δ.Σ. της ομάδας του Α.Ο.Α καταλήξαμε ότι για τον σύλλογο θα είναι καλό να μην συνεργαστούμε την επόμενη χρονιά. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι οι συζητήσεις γίνανε σε πολύ καλό κλίμα και με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συλλόγου.

Αυτά τα 3 χρόνια που ηγήθηκα του Α.Ο.Αγρινίου καταφέραμε μαζί με την διοίκηση και τους αθλητές που συνεργαστήκαμε να πετύχουμε πρωτόγνωρα πράγματα για το μπάσκετ της περιοχής. Καταφέραμε από την Α ΕΣΚΑΒΔΕ να ανεβούμε αήττητοι και με την καθολική αναγνώριση των αντιπάλων, και να φέρουμε τον Α.Ο.Α για πρώτη φορά σε Εθνικές κατηγορίες μετά από 20 χρόνια. Επίσης καταφέραμε την πρώτη μας χρονιά στην Γ Εθνική όχι μόνο να παραμείνουμε στην κατηγορία που ήταν η πρώτη φορά που συνέβη από Αγρινιώτικη ομάδα αλλά να πλασαριστούμε και στην τιμητική 4η θέση. Την 2η χρονιά στην Γ Εθνική καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία που ήταν ο βασικός μας στόχος και να είμαστε πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη του μπασκετικού χάρτη.

Προφανώς όλα αυτά είναι επιτεύγματα που αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο και σε όσους ασχολούνται με το μπάσκετ στην περιοχή, αφετέρου όμως πιστεύω ακράδαντα πως θα αποτελέσουν τον φάρο και το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες του Α.Ο.Α στις Εθνικές κατηγορίες αλλά και κατ’επέκταση του Αγρινιώτικου μπάσκετ.

Όχι μόνο εύχομαι αλλά είμαι και πεπεισμένος πως την νέα αγωνιστική περίοδο η διοίκηση με την νέα τεχνική ηγεσία θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η χρονιά στο τέλος να θεωρηθεί επιτυχημένη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κυρίως τους Αγρινιώτες αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα και ήταν αυτοί που πάντα στα δύσκολα έβγαιναν μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. που ήταν παρόντα κατά την διάρκεια της 3ετίας. Και με χρονική σειρά με τους οποίους τους γνώρισα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κ.κ. Φιλιππιάδη,Κόκκιο,Γερμανό για την συνεργασία και την στήριξη αλλά και την τεράστια συνεισφορά στο Αγρινιώτικο μπάσκετ.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην απερχόμενη διοίκηση και κυρίως στους κ.κ. Σαπλαούρα,Τσιαμάκη, Σερέτη, και βεβαίως σε όλους τους συνεργάτες μου που πορευτήκαμε μαζί τα 3 αυτά χρόνια.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κύριο Κώστα Νικάκη για την βοήθεια που παρείχε σε μένα και την ομάδα χωρίς να υπερβαίνει φυσικά τους κανόνες λειτουργίας της θεσμικής του θέσης. Αλλά πιο πολύ θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί χάρη και στην πλούσια εμπειρία που διαθέτει ,όλες οι συζητήσεις μαζί του είχαν πλούσιο περιεχόμενο και αποτέλεσαν για μένα εφαλτήριο συνεχής σκέψης και προβληματισμού πάνω στο μπασκετικό γίγνεσθαι.
Θα ήθελα επίσης να αποχαιρετήσω όλους τους φίλους και γνωστούς που συναναστραφήκαμε σε αυτά τα 3 χρόνια στο Αγρίνιο, τον κόσμο που στήριξε αυτά τα 3 χρόνια λέγοντας του ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε. Προς το παρόν αντίο και εις το επανιδείν.

Μιχάλης Σταμουλάκης

www.basket247.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.