Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Tι λέει η AEM για τον αγώνα στη Φιλιππιάδα

Tι λέει η AEM για τον αγώνα στη Φιλιππιάδα

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Διαβάζοντας site και blogs της ευρύτερης περιοχής Φιλιππιάδος σχετικά με επεισόδια του αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, τα οποία και αναπαρήχθησαν από αθλητικά site των Αθηνών, είμαστε υποχρεωμένοι, σεβόμενοι την ογδοντάχρονη ιστορία του σωματείου μας, αλλά και τους φιλάθλους μας, που μας ακολούθησαν στην πόλη της Φιλιππιάδος και να σας παραθέσουμε τις απόψεις του σωματείου μας και να διαψεύσουμε τους λεγόμενους «δημοσιογράφους» των τοπικών μέσων, οι οποίοι προφανώς ή ήταν σε άλλο γήπεδο ή είναι βασιλικότεροι του βασιλέως για την αγαπημένη τους ομάδα.
1ο: Κατά την άφιξη των οπαδών μας στο γήπεδο (2 λεωφορεία), ενώ από την Παρασκευή, είχε γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ.Βισβίκη, μεταξύ των δύο προέδρων, ο Πρόεδρος του τοπικού σωματείου προκλητικά έχοντας συνοδεία μερικούς «φίλους» του, δημιούργησε επεισόδιο απαγορεύοντας την είσοδο σε μερικούς οπαδούς μας μικρής ηλικίας, οι οποίοι δεν είχαν την αξία του αντιτίμου, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου μας μαζί με υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, οι οποίοι παρευρίσκονταν στο χώρο αυτό, του είπαν να τους αφήσουν να εισέλθουν και να πληρώσει η διοίκηση της ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, το αντίτιμο των εισιτηρίων αυτών.

2ο: ‘Όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα, οι “χούλιγκαν” του Μεσολογγίου, το μόνο που έκαναν ήταν να πετάξουν ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο.

3ο: Οι φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, είναι μετά την λήξη του αγώνα και αφού, κατόπιν διαταγής της Αστυνομικής δύναμης, οι οπαδοί μας παρέμειναν στο χώρο τους, οπαδοί του γηπεδούχου σωματείου εξερχόμενοι του γηπέδου προέβησαν σε λιθοβολισμό εκτόξευση καπνογόνων τα οποία άλλωστε φαίνονται και την ρήψη μιας μολότοφ.

4ο: Παρεμπιπτόντως τα τοπικά μέσα, δεν αναφέρονται στην διαιτησία του κ.Μπαλατσούκα και των δύο βοηθών του, οι οποίοι και μπράβο τους, εφηύραν νέους κανονισμούς και ειδικότερο ως προς τον ορισμό του οφσάιντ.

Κύριοι, στην ογδοντάχρονη ιστορία του σωματείου μας, έχουμε γνωρίσει στιγμές δόξας, στιγμές παρακμής και φέτος κάνουμε μία νέα αρχή.

Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός μας. Αυτοσκοπός μας είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να αναδείξουμε παίκτες από την περιοχή μας και σας δίνουμε τον λόγο μας, ότι ποτέ μα ποτέ, δεν θα βρεθούμε κατηγορούμενοι για δωροδοκία, στημένους αγώνες κ.λ.π.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΙΣΒΙΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.