Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Tι να πει κανείς για τέτοιες συμπεριφορές;

Tι να πει κανείς για τέτοιες συμπεριφορές;

«Με στενοχωρεί αφάνταστα που από αύριο θα στερώ στο παιδί μου…την παιδική χαρά.» Η απόγνωση μητέρας αναγνώστριας του agrinionews.gr  για αυτό που αντίκρισε στην παιδική χαρά επί της οδού Μυστρά στο Αγρίνιο εξηγείται από τη διήγηση της. Αυτό όμως που δεν εξηγείται είναι η συμπεριφορά των συγκεκριμένων  νεαρών .

Διηγείται λοιπόν η αναγνώστρια του agrinionews: «Είναι 12 τα μεσάνυχτα,5 νεαροί, πιθανότατα μεθυσμένοι(κρίνοντας από τις φωνές και την όλη συμπεριφορά τους),αποφάσισαν να μετατρέψουν την παιδική χαρά επί της οδού Μυστρά στο Αγρίνιο σε δημόσια ουρητήρια. Έκριναν ότι εάν ουρούσαν από την κορυφή της τσουλήθρας θα έκαναν περισσότερο θόρυβο. Αύριο θα έρθουν παιδάκια που θα κάνουν τσουλήθρα εκεί που κάποιοι έκαναν την ανάγκη τους. Η παιδική χαρά είναι χώρος που πηγαίνουν νήπια και παιδιά, οπότε πρέπει να είναι περιφραγμένος, με συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας – πρόσβασης και φυσικά εντός  αυτού να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής(ένα παράδειγμα σωστής λειτουργίας παιδικής χαράς είναι αυτή στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα).Με στενοχωρεί αφάνταστα που από αύριο θα στερώ στο παιδί μου…την παιδική χαρά».

Έτσι έχει το περιστατικό .Αυτό όμως που προκύπτει ως ζητούμενο είναι η ανάγκη να βρεθούν τρόποι  ώστε να διασφαλίζονται κάποιοι κανόνες (τουλάχιστον υγιεινής)  και στις παιδικές χαρές. Σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα. Ειδικά όταν οι νοσηρές συμπεριφορές έχουν πολλαπλασιαστεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.