Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Tι το ιδιαίτερο έχει μια ντομάτα στο Ματσούκι…

ntomata1a

Η είδηση κυκλοφόρησε στα χωριά πέριξ του Αγρινίου: Σε μια ντομάτα στο Ματσούκι σχηματίστηκε ένας σταυρός!
Όπως είναι φυσικό η… ντομάτα τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου που αναρωτήθηκε εάν επρόκειτο για θεόσταλτο σημάδι. Ακόμη και ιερείς έσπευσαν να την δουν…
Η πληροφορία έγινε γνωστή και στο agrinionews.gr που ως όφειλε αποφάσισε να τη διερευνήσει …
Το site επισκέφθηκε λοιπόν το σημείο, ένα θερμοκήπιο κοντά στο Ματσούκι και παρουσιάζει τις φωτογραφίες της ντομάτας που κόπηκε προ ολίγων ημερών , με ένα σημάδι στο σχήμα σταυρού πάνω της.
Ένα σημάδι που συγκίνησε την παραγωγό που φύλαξε την ντομάτα και μας την παρουσιάζει…

ntomata3b

Το συγκεκριμένο θερμοκήπιο
Το συγκεκριμένο θερμοκήπιο

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. pol

    Το σημείο του Σταυρού και της ορθόδοξης χριστιανικής προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν τις οπτικές ιδιότητες του νερού. Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής.
    Είναι διαπιστωμένο, ότι η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα, έχει ένα προφανές μυστικό και αληθινό νόημα και αυτό δεν είναι άλλο από το μαρτύριο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Πάνω στο Σταυρό έχυσε το Πανάγιο αίμα Του και με το μαρτύριο του μας έσωσε από την αιώνια καταδίκη. Πίσω από αυτό παραμένει η πρακτική χρησιμότητα με την οποία ασχολείται η επιστήμη.Η τροφή κυριολεκτικά καθαρίζεται μέσα σε μία στιγμή. Αυτό είναι ένα μεγάλο θαύμα, που κυριολεκτικά συμβαίνει κάθε ημέρα” δήλωσε η φυσικός Angelina Malakhvskaya που προσκλήθηκε από την εφημερίδα Жизнь.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.