Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Tώρα ο Ηρακλής…κυνηγάει νομικά την άνοδο

Ελευθεριάδης: «Θα κυνηγήσουμε την υπόθεση»

Για τις πιθανότητες που έχει ο Ηρακλής να διεκδικήσει την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκ, σε μια πιθανή τιμωρία του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στον ARENAFM 89.4 , ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή Σάκης Ελευθεριάδης. Συγκεκριμένα τόνισε :

«Το θέμα είναι ηθικό και νομικό για την ομάδα του Ηρακλή. Μετά   την ολοκλήρωση των πλει οφ από χθες το βράδυ ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτό το ζήτημα. Ο Παναιτωλικός παραπέμπεται  με το άρθρο 22 ( διαστρέβλωση αγώνα)  και άρθρο 26 ( δυσφήμηση του ποδοσφαίρου).  Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος  βάση του άρθρου 22 η ποινή είναι δεδομένη και αφορά – επτά βαθμούς. Αν τιμωρηθεί με το άρθρο 26 τότε η κατάσταση είναι συγκεχυμένη από την στιγμή που μπορεί να τιμωρηθεί από -1 βαθμός μέχρι  -10 , ακόμα και με υποβιβασμό».

Συνεχίζοντας ο  νομικός εκπρόσωπος των κυανόλευκων συμπλήρωσε :

«Αυτή την στιγμή δεν έχουμε   την δυνατότητα να παρέμβουμε από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της  υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός  Βόλου έχει καταθέσει ένταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά είναι ξεχωριστή υπόθεση. Ο Παναιτωλικός απολογήθηκε για διαστρέβλωση και δυσφήμηση του αθλήματος. Περιμένουμε την απόφαση είτε σήμερα , είτε την επόμενη Πέμπτη».

Ο Σάκης Παπαδόπουλος ωστόσο συμπλήρωσε :

«Εξετάζουμε ακόμα και την περίπτωση που υπάρξει αρνητική για εμάς απόφαση , πως θα μπορέσουμε να κινηθούμε.  Δεν γίνεται να υποβαθμιστεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Γιατί απλά θα δημιουργηθεί δεδικασμένο και θα μπούμε σε περιπέτειες  για το ποδόσφαιρο μας. Μιλάμε για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει να λάβουν μέτρα οι ΠΑΕ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις».

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος των κυανόλευκων τόνισε :

«Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι  μας. Δεν θα αφήσουμε την υπόθεση χωρίς συνέχεια. Να θυμίσω ότι ο Ηρακλής βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία για αυτόν τον λόγο. Για δυσφήμηση του ποδόσφαιρου που στην περίπτωση του ήταν περισσότερο αόριστη!»

arenafm.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.