Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020

Κυπάρισσος: ζευγάρι γιόρτασε 60 χρόνια γάμου με 15 από τα 18 παιδιά του

Και δεκάδες εγγόνια…

kyparrisso

Οικογένεια…πηγή ζωντάνιας, χαράς, αγάπης , κατανόησης, σεβασμού… απολαύσεις πρωτόγνωρες που ο άνθρωπος μόνο μέσα σε αυτά τα πλαίσια μπορεί να νιώσει.

Ο καθένας από τους δύο συζύγους ανακαλύπτει στο πρόσωπο του άλλου τον αφοσιωμένο σύντροφο και συμπαραστάτη στις αντιξοότητες και δυσκολίες που συναντάει.

Οι γονείς βρίσκουν στα πρόσωπα των παιδιών τους την χαρά, το στήριγμα των ελπίδων τους και το σκοπό της ζωής τους.

Μια τέτοια οικογένεια είναι αυτή του Γιώργου και της Μαρίας Ευθυμίου από την Κυπάρισσο Αγρινίου που βραβεύτηκε το 2014 από την ΑΣΠΕ και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου ως μια από τις μεγαλύτερες υπερπολύτεκνες οικογένειες πανελλαδικώς . Το ζευγάρι γιόρτασε χθες τα  60 χρόνια  γάμου μαζί με τα 15 από τα 18 παιδιά τους, τις νύφες, τους γαμπρούς και τα εγγόνια τους  !!!

Μια πρωτοβουλία των παιδιών ώστε να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τα μέλη της οικογένειας και να χαρούν όλοι μαζί την επετειακή αυτή μέρα..

Τα  Παρακαμπύλια Νέα εύχονται  να βιώνουν πάντα χαρές και  να ειναι γεμάτοι απο υγεία!!

http://parakampylianews.blogspot.gr/

kyp2 kyparisso3

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. spirakos

    Μπράβο στην οικογενεια και να τους εχει ο Θεός καλά, αλλα στην Κυπάρισσο απ’ότι γνωρίζω υπάρχει και αλλη μία οικογένεια με 12 εν ζωή παιδιά και 2 που χάθηκαν αλλα κανεις πότε δεν τους εβγαλε ουτε μια φωτογραφία.Γιατί?

  2. Μανιτού

    @spirakos
    Δεν δουλεύουν τα επικοινωνιακά οι άλλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.