Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Τα αιτήματα του Παναιτωλικού τέθηκαν σε συνάντηση με τη Σταρακά

Τα αιτήματα του Παναιτωλικού τέθηκαν σε συνάντηση με τη Σταρακά

Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του ΓΦΣ Παναιτωλικός ζήτησε και είχε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τον Σύλλογο.

Αφού ευχαρίστησαν την κ. Σταρακά για τη σημαντική συμβολή της από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, στην προώθηση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Παναιτωλικού και διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων» που πρόσφατα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, τα Δ.Σ. του Παναιτωλικού κατέθεσαν προτάσεις για τη συμμετοχή της Δημοτικής αρχής σε περαιτέρω έργα, όπως:

– Την παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο (επέκταση πεζοδρομίων στην οδό Προυσιωτίσσης, ανάπλαση της πλατείας, κατασκευή θέσεων στάθμευσης κ.α.) και την ενοποίησή του με το Δημοτικό Πάρκο, που θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή.

– Έργα βελτίωσης της οδικής πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Emileon, όπου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες νέοι και επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα (κακό οδόστρωμα, απουσία σήμανσης και διαγράμμισης, ελλιπής φωτισμός) από το εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο.

– Τη μελέτη αξιοποίησης Δημοτικής έκτασης νοτιοανατολικά του γηπέδου Δοκιμίου, με την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ κ.α.) και γηπέδων ποδοσφαίρου, που θα στεγάσουν τις ανάγκες των Σωματείων της πόλης.

“Τα παραπάνω αιτήματα θα τεθούν αναλυτικά υπόψη όλων των υποψηφίων Δημάρχων και θα ζητηθεί η δέσμευσή τους να διεκδικήσουμε από κοινού την υλοποίησή τους”, υπογραμμίζεται από τον Παναιτωλικό.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Agrinio

    Βρε ασχετε καμενε αυλοκολακα κοτσαμπαση του.νυν και του οποιουδήποτε πολιτικάντη το στέγαστρο τελείωσε γιατι εντάχτηκε και αυτό όπως και άλλα σε νόμο που ψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή και βέβαια με χρήματα Κωστούλα

  2. Ανώνυμος

    ΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.