Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα Bruno coffee stores τώρα και στο Αγρίνιο


take-awayΚράτα το!!!   Τα Bruno Coffee Stores ανοίγουν στο Αγρίνιο το πρώτο τους κατάστημα την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Η αγαπημένη αλυσίδα καφέ εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην πόλη του Αγρινίου στην Πολυζωίδη 2 στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου.

Με περισσότερα από 120 ροφήματα, απολαυστικά σνάκ και την αγαπημένη αυθεντική συνταγή του freddo cappuccino έρχεται να απογειώσει την κάθε μέρα.

bruno-1Με 29 καταστήματα σε 11 πόλεις και με συνεχή ανάπτυξη  στο χώρο της καφεστίασης τα Bruno αποτελούν την καλύτερη επιλογή της ημέρας.

Η επιτυχία βασισμένη στο τετράπτυχο: ποιότητα, εξυπηρέτηση, σεβασμός στο πελάτη, μοντέρνο περιβάλλον δίνουν το στίγμα σε κάθε πόλη που τα υποδέχεται.

Μαζί ξεκινάμε τη μέρα με μοναδικές αυθεντικές συνταγές και ενα ζεστό χαμόγελο !   Όπως δηλώνει ο υπεύθυνος marketing της εταιρίας κ. Νίκος Παπαλέξης   “Το Αγρίνιο  είναι μια ώριμη επιλογή για εμάς.

bruno2Η συνεργασία μας με τους αδελφούς Δημάκη (Αλέκο & Χριστόφορο) είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πρότυπου καταστήματος  που θα εξυπηρετεί απο τις 5 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ με κορυφαία προιόντα καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Η ομάδα που έχει επιλεγεί  είναι έτοιμη να προσφέρει στους πελάτες μας στο Αγρίνιο τον καλύτερο καφέ στην Ελλάδα απο την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

bruno3Σας περιμένουμε στα μεγάλα εγκαίνια απο νωρίς το πρωί με γιορτινή διάθεση και μοναδικές συνταγές.

Bruno coffee store, Αγρίνιο, Πολυζωίδη 2 κόμβος Αγίου Δημητρίου, τηλ 26410 29000

bruno5bruno6bruno8

www.bruno.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.