Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Τα «έχουν πάρει» οι συνταξιούχοι και στο Αγρίνιο! Iron Maiden άκουγαν έξω από το Δημαρχείο!

Τα «έχουν πάρει» οι συνταξιούχοι και στο Αγρίνιο! Iron Maiden άκουγαν έξω από το Δημαρχείο!

pap

Παρότι διάφορα κυβερνητικά στελέχη λένε πως δεν έχουν μειωθεί οι συντάξεις, οι παθόντες πρέπει να ξέρουν καλύτερα, εκτός κι αν διαμαρτύρονται για να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή! Οι συνταξιούχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες σειρά από δράσεις που ξεκίνησαν από την Κυριακή που ήταν η παγκόσμια μέρα για την τρίτη ηλικία.

Η ανασφάλεια όμως έχει οδηγήσει τα παππούδια μας σε δύσκολες ατραπούς! Ακόμη και η μουσική που ακούνε πλέον δεν ταιριάζει με την ηλικία τους αλλά με τους φόβους που τους έχουν προκαλέσει οι μνημονιακές πολιτικές! (Καλά δεν το είπαμε;)

Η απόδειξη είναι ότι σήμερα έκαναν συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο(μάλλον ο δήμαρχος δεν μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα, όμως) και άκουγαν… Iron Maiden! Και ποιο τραγούδι; Ίσως το πιο ταιριαστό αν έχεις πολύ μαύρο χιούμορ! To “Fear of the Dark”!

Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Έχουν την αγωνία την υπαρξιστική καθώς τα χρόνια περνάνε έχουν και τον …φόβο μην τους φάει το σκοτάδι της ανέχειας. Κάπως έτσι  κάπως αλλιώς, έφτασαν από τα παραδοσιακά που άκουγαν και τα δημώδη να ακούν τα ουρλιαχτά του Bruce Dickinson και τα χέβυ μέταλ ριφς και να γουστάρουν! Από τα νεύρα τους!

Τα «έχουν πάρει» τα παππούδια μας, δεν είναι μακριά η μέρα που θα τα διαλύσουν όλα!

 

ο(υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. CHRISTOS

    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΄΄ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ΄΄.ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

  2. ο(υ)περαστικός

    Χρήστο είσαι εκτός κλίματος της στήλης.Γαβ γαβ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.