Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Τα εννιά σύμφωνα συμβίωσης στο Αγρίνιο το 2017…

Τα εννιά σύμφωνα συμβίωσης στο Αγρίνιο το 2017…

Στον απολογισμό του έτους 2017 που έδωσε στην δημοσιότητα η δημοτική Αρχή Αγρινίου περιλαμβάνονται σχεδόν τα πάντα, σχεδόν πάντα με αριθμούς και με επεξηγησεις.

Λέμε «σχεδόν πάντα» γιατί παράδειγμα διαβάζει κανείς στην σελίδα 88 ότι άνοιξαν 1067 οικογενειακές μερίδες λόγω γάμου ή διαζυγίου αλλά δεν εξηγείται πόσες για τον ένα και πόσες για τον άλλο λόγο.

Ή αναφέρει τις «εγγραφές στο μητρώο αρρένων όσων  αλλογενών απόκτησαν(!) ελληνική ιθαγένεια», τους πολιτογραφημένους δηλαδή, αλλά δεν μας λέει πόσοι είναι αυτοί.

Ίσως, πάντως, το πιο… πιασάρικο σημείο σε όσα έχει ο απολογισμός στο Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών να είναι τα εννιά(9) Σύμφωνα Συμβίωσης που υπεγράφησαν στο Αγρίνιο κατά το 2017. Θα έλεγε κάποιος ότι θα είχε ένα κοινωνιολογικό ενδιαφέρον να δούμε πόσα ομόφυλα ζευγάρια αποφάσισαν να ζήσουν υπό τον νέο αυτό θεσμό στην περιοχή.

Όμως, από την άλλη, μάλλον θα άνοιγε λάθος κουβέντα και μάλλον θα το γυρίζαμε στο κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια,  οπότε άστο έτσι, καλύτερα να μην μαθαίνουμε ακόμη τέτοιε πληροφορίες.

Πάντως για περιοχή με 100 χιλιάδες κατοίκους πληθυσμό 9 Σύμφωνα Συμβίωσης δεν τα λες και πολλά…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Thodoris!!!!!

    Είσαι τόσο άσχετος που δεν ξέρεις καν τι λεειτο σύμφωνο… Αναφέρεται σε ετερόφυλα κυρίως που δεν θέλουν γάμο… Τώρα οι ομοφυλόφιλοι προφανώς εποφελούνται… Αλλά αν είναι να σε διαβάσει ενας έστω παραπάνω… Μεγάλε την έβγαλες την είδηση…!

  2. Mαλαμω

    Ερε και τι δε κανετε γι αυτα τα ατιμα τα κλικ.Αστοιχειωτοι!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.