Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα έργα συνεχίζονται γύρω από την Αερογέφυρα αλλά τριγύρω έχει μπάζα και σκουπίδια

Πολλοί δημότες Αγρινίου παρακολουθούν τα έργα που γίνονται στην περιοχή του “στρογγυλού” προς το Γιαννούζι, το ΚΤΕΛ και το νεκροταφείο και προσβλέπουν σε κάτι καλό από αυτές τις αναπλάσεις. Όμως είναι και πολλοί που τονίζουν στο agrinionews.gr ότι παράλληλα απαιτείται φροντίδα στις ήδη υπάρχουσες υποδομές που έχουν χρόνια την ίδια εικόνα.

Για παράδειγμα ο Δ.Σ., τακτικός αναγνώστης, στέλνει τις παρακάτω φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τον παράδρομο της εθνικής οδού, κάτω από την Αερογέφυρα, όπου φαίνεται να έχουν πέσει μπάζα κάτω από το οδόστρωμα προς το πρανές, μάλιστα με πάμπολλα σκουπίδια, δυστυχώς όλων των ειδών…

Το άσχημο είναι αφενός πως λίγα μέτρα πιο πέρα φτιάχνονται έργα για να αλλάξει η όψη της πόλης και αφετέρου πως αυτές οι εικόνες φαίνονται από τον ταξιδιώτη που περνά σχεδόν μέσα από το Αγρίνιο και αποκομίζει και αυτή την εντύπωση για την πόλη.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανωνιμος

    Σε αυτό δεν φταίει ο Δήμος αλλά τα καγκούρια, και οι περοιθωριακοι τύποι που συχνάζουν πάνω από την αερογέφυρα, στην οδό Ηρακλείτου, και αναμένοντας τις κόντρες, αυτ/των, μηχανών κλπ τρώνε το παραδοσιακό τυλιχτό, πίνουν τα Μπυρώνια, τις κόκα κολες τους και τσουπ τα πετάνε δεξιά και αριστερά της αερογέφυρα, στο πρανες και τα σκαλοπατια. Ο Δήμος φταίει που δεν ανανέωσε το πράσινο, τις Μπαμπζινες, και δεν άλλαξε τα κάγκελα της γέφυρας που είναι Σάπια και σκουριασμενα 20 εστίες πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.