Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Τα εύσημα των συναδέλφων του δέχεται ο φαρμακοποιός που έσωσε άνδρα απο αλλεργικό σοκ

Τα εύσημα των συναδέλφων του δέχεται ο φαρμακοποιός που έσωσε άνδρα απο αλλεργικό σοκ

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η τεράστια αξία του επιστήμονα Φαρμακοποιού αλλά και πόσο σημαντικά είναι τα μονοεδρικά φαρμακεία καθώς και τα φαρμακεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας»Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει τον φαρμακοποιό Γρηγόρη Σταρακά που με ψυχραιμία και αυταπάρνηση έσωσε τη ζωή άντρα από αλλεργικό σοκ ύστερα από τσίμπημα σφήκας.
Το περιστατικό συνέβη στα Χάνια Γαβρολίμνης όταν διερχόμενος οδηγός δέχτηκε τσίμπημα σφήκας. Ο άνδρας έσπευσε στο φαρμακείο του κ. Σταρακά που ήταν κοντά και δέχτηκε σωτήρια βοήθεια.
«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η τεράστια αξία του επιστήμονα Φαρμακοποιού αλλά και πόσο σημαντικά είναι τα μονοεδρικά φαρμακεία καθώς και τα φαρμακεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θανάσης Παπαθανάσης σε ανοιχτή του επιστολή η οποία έχει ως εξής.

Επιστολή ΦΣ Αιτωλοακαρνανίας

Θα ήθελα εκ μέρους των συναδέλφων μου του ΦΣ Αιτωλοακαρνανίας να συγχαρώ τον συνάδελφο μας κ. Σταρακά Γρηγόρη που με ψυχραιμία και αυταπάρνηση έσωσε τη ζωή άντρα από αλλεργικό σοκ ύστερα από τσίμπημα σφήκας.
 Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η τεράστια αξία του επιστήμονα Φαρμακοποιού αλλά και πόσο σημαντικά είναι τα μονοεδρικά φαρμακεία καθώς και τα φαρμακεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας.
Στόχος μας η διαρκής εκπαίδευση των συναδέλφων μας ώστε να μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές και χρήσιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.
Η πολιτεία έχει χρέος να στηρίξει το Φαρμακείο του οποίου η χρησιμότητα ως πυλώνας στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και την διασφάλιση της υγείας των πολιτών είναι τεράστια.

Θανάσης Παπαθανάσης
Πρόεδρος ΦΣ Αιτωλοακαρνανίας 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.