Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Tα γραφεία στο πρώην δημαρχείο του πρώην δήμου…

Που το πας το βόδι;

Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τις φωτογραφίες από τις χθεσινές… αρχαιρεσίες στο Καινούργιο για τον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις». Οι συμπολίτες μας αυτοί, οι οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι κάποιος έχει τα λεφτά να πληρώσει το χρέος τους(προσέξτε, το ατομικό χρέος τους, εκτός του εθνικού όλων μας),συγκεντρώθηκαν και ψήφισαν για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, παρότι εμείς ανήκουμε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας…

Θα μου πεις, πρόκειται για μια φτιαχτή, δοτή Περιφέρεια την οποία δεν αναγνωρίζουμε. Αλλά, από την άλλη,  πόσο συχνά  επικοινωνούν με την Λιβαδειά και το Γαλαξίδι; Πόσο συχνά πάνε από τον πάνω δρόμο; Αφελείς ερωτήσεις. Έτσι επιλέχθηκε ο παλιός ιστορικός χώρος  της Στερεάς Ελλάδας για πατριωτικούς λόγους, μάλλον.

Αυτό που πρέπει να συγκρατήσει κανείς είναι η εικόνα. Δεν υπάρχουν σκιάσεις, κανείς δεν κρύβεται, οι άνθρωποι πάνε εκεί οικειοθελώς, το πιστεύουν αυτό που κάνουν, ό,τι και να πούμε εμείς που διαφωνούμε, ό,τι και να λένε οι συστημικοί που «πουλάνε την πατρίδα μας».

Όσοι Σρόιτερ και να αγορεύσουν οι συμπατριώτες μας δεν έχουν πειστεί ότι ο Σώρρας έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη ή ότι αυτά που λέει είναι υπερβολικά, πολύ περισσότερο ότι είναι προβληματικά ακόμη και ως προς τα ελληνικά που χρησιμοποιούνται. Τα γραφεία δεσπόζουν στην παλιά πλατεία του πρώην Δημαρχείου του πρώην δήμου Θεστιέων. Όλα «παλιά» και «πρώην» σε περιοχές που πέρασε η… ανάπτυξη και έμειναν τα χρέη και η καχυποψία. Όπως και μέσα στην πόλη, όπως σε κάθε μέρος της Ελλάδας, φυσικά. Δεν κατάλαβαν οι συμπατριώτες μας από εγγύτητες και σοσιαλιστικές επικουρικότητες, φαίνεται. Από αυτές που κυριάρχησαν για πολλά χρόνια στον δημόσιο λόγο.

Οκτώ στους δέκα αγρότες πιστεύουν ότι από τους ίδιους ωφελήθηκε περισσότερο η Ε.Ε. από την ένταξή μας σε αυτή! Τρεις στους δέκα Έλληνες θέλουν να φύγουμε αύριο από το ευρώ και τέσσερις στους δέκα έχουν στοιχεία ότι ψεκαζόμαστε! Όποιος μπορεί ας αντικρούσει με επιχειρήματα τα παραπάνω «στα δίκτυα». Δεν γίνεται.

Κάπου διάβασα ότι ζούμε την δικτατορία της αμάθειας.  Ωραία διαπίστωση αλλά είναι πολύ αργά.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. L'OREAL

  Ας το δουν λίγο σοβαρότερα το θέμα τους οι αγαπητοί Θεστιεις… Τον Τραπεζιωτη πρώτα και μετά τον Σωρρας;;; Κάπου χάνουν λάδια! χαχαχαχα

 2. Αγρινιώτης

  κύριε Γ.Σ., καλό είναι εκτός από αφορισμούς και γενικεύσεις, να γράφετε και κανένα επιχείρημα. Αλλιώς καταντάτε φαιδρός με τα άρθρα σας! Είμαστε μερικοί (λίγοι;) που βάζουμε το μυαλό μας να σκέφτεται διαφορετικά από τα τσιτάτα των “δημοσιογράφων”. Δώσε τροφή λοιπόν για σκέψη, αν έχεις φυσικά!

 3. ΣΠΥΡΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ

  1Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…
  ΑΓΑΠΗΤΕ Γ.ΣΥΜΨΗΡΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΡΤΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘ’ΑΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ

 4. LOREAL

  «ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ», μετά και τη δεύτερη προειδοποίηση τι θα κάνεις;;; Θα βάλεις τον Απόλλωνα να του ρίξει κεραυνό για να τον κάψει;;;

  Γ. Συμψηρή, την IP του παραπάνω «Αίλοινα» και στον Εισαγγελέα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.