Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Τα κάλαντα και τα …παράπονα μαθητών από τα Άγραφα Ευρυτανίας στον Μητσοτάκη έπιασαν τόπο

Τα κάλαντα και τα …παράπονα μαθητών από τα Άγραφα Ευρυτανίας στον Μητσοτάκη έπιασαν τόπο

Μετά τα κάλαντα τους ήρθαν και τα δώρα. Αναφέρομαι στην Ιφιγένεια, τον Γιώργο και τον Παναγιώτη, τους μικρούς μαθητές από τα Αγραφα Ευρυτανίας που είχαν πει -διαδικτυακά – τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρωθυπουργό, οι οποίοι με την ευκαιρία της «συνάντησής» τους με τον Μητσοτάκη του έκαναν και τα παράπονά τους.

Το πρώτο ήταν ότι το χωριό τους έχει χωματόδρομο. Ενημερώθηκε λοιπόν αμέσως από ό,τι μαθαίνω ο Θόδωρός Λιβάνιος με εντολή να επιληφθεί – ως υφυπουργός Εσωτερικών εκείνες τις μέρες – και κίνησε τις διαδικασίες να προχωρήσει γρήγορα η υλοποίηση του έργου.

Το δεύτερο και πιο αναπάντεχο, είναι το δώρο που τους έστειλε το Μαξίμου, δια του διευθυντή του πρωθυπουργικου γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, που επικοινώνησε με τον δάσκαλο των παιδιών και έμαθε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με ελλείψεις υποδομών.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο «διαδραστικό πίνακα» τελευταίας τεχνολογίας και έναν προτζέκτορα που θα βοηθήσει στη διδασκαλία τους. «Δείχνουν πως δεν ξέχασαν τα παιδιά μας», μου σχολίαζε η πηγή μου, προερχόμενη από τον χώρο της εκπαίδευσης.

από τον Μικροπολιτικό των Νέων

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.