Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα καταστήματα του Ασημακόπουλου κάνουν… έκπτωση σε όσους τον ψηφίζουν να παραμείνει στο Survivor

Τα καταστήματα του Ασημακόπουλου κάνουν… έκπτωση σε όσους τον ψηφίζουν να παραμείνει στο Survivor

Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με μία ανάρτηση που καλεί τους υποστηρικτές του Γιώργου Ασημακόπουλου (που κατάγεται από τη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας) να ψωνίσουν από τα καταστήματα του παίκτη του Survivor με 30% έκπτωση σε όσους τον ψηφίζουν.

Μια ανάρτηση της οικογένειας του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο twitter.

Σύμφωνα με αυτή την ανάρτηση, η οικογένεια του Ασημακόπουλου καλεί τους υποστηρικτές του να ψωνίσουν από τα καταστήματά του με 30% έκπτωση, σε όσους τον ψηφίσουν να μη φύγει από το Survivor.

«Πάμε δυνατά. Θετική ψήφο για τον Γιώργο μας. Τον στηρίξαμε έξι μήνες τώρα. Ο τελικός του Survivor είναι κοντά. Δίνουμε 30% έκπτωση στην επόμενη σας αγορά σε όλα τα καταστήματά μας, με την επίδειξη μηνύματος της θετικής σας ψήφου. Με αγάπη από εμάς», αναφέρει η ανάρτηση της οικογένειας του παίκτη του Survivor.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση που υπέδειξε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πήρε και τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας. Η πρώτη ήταν η Ελένη Χαμπέρη και ο τρίτος ο Γιώργος Κόρομι.

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.