Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τα μέτρα της τροχαίας για την αναμέτρηση Μεσολόγγι ΒΑΧΙ-Ηρακλής στο ΔΑΚ Αγρινίου

Τα μέτρα της τροχαίας για την αναμέτρηση Μεσολόγγι ΒΑΧΙ-Ηρακλής στο ΔΑΚ Αγρινίου

Στη δημοσιότητα δόθηκε απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για το πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. Μεσολόγγι BAXI – Κ.Α.Ε. Ηρακλής που θα διεξαχθεί την 05/12/2020 και ώρα 17.00΄, στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

ΑΡΘΡΟ (1)

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων, από 15.00΄ ώρα έως 19.00΄ ώρα της 05/12/2020, στο τμήμα της δημοτικής οδού Λεωφόρος Παντελή ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ (πρώην Εθνικού Σταδίου), από την διασταύρωσή της με την δημοτική οδό Γεωργίου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (πρώην Ηπείρου), έως την διασταύρωση με ανώνυμη χωμάτινη οδό (έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης Αγρίνιο  Tennis Club),  για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος αγώνας καλαθοσφαίρισης. Η κίνηση των κυκλοφορούντων οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών και σύμφωνα με τις εντολές του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Ισχύς της παρούσης ορίζεται από την  15.00΄ ώρα έως την 19.00΄ώρα της 05/12/2020.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας  Αγρινίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.