Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα παιδιά “τρέχουν και χαμογελούν” για καλό σκοπό την Κυριακή στο Αγρίνιο

2οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου «RUN & FUN-ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» από την Ακαδημία Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου αφιερωμένοι στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.3

Mια σπουδαία διοργάνωση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο Αγρίνιο, οι 2οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου «RUN & FUN-ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ». Διοργανώνονται, με ώρα έναρξης στις 11:00, στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» από την Ακαδημία Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και είναι αφιερωμένοι στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Για τον σημειολογικό αυτό λόγο αρχική ημερομηνία της διεξαγωγής ήταν η 3η Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Αμέα) ωστόσο η κακοκαιρία επέβαλλε τότε την αναβολή τους.
Για τη διοργάνωση αυτή λοιπόν παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ στην οποία έλαβαν το λόγο εκ μέρους της ΕΛΕΠΑΠ η κυρία Λαμπρινή Κολοβού ενώ εκ μέρους της Ακαδημίας Στίβου της ΓΕΑ μίλησαν οι προπονητές Ελένη Νικολοπούλου και Χαράλαμπος Ποσονίδης.
Η κυρία Κολοβού εξέφρασε ευχαριστίες στη ΓΕΑ και στην Ακαδημία Στίβου για τη διοργάνωση την οποία η ΕΛΕΠΑΠ ενέταξε στις εκδηλώσεις της για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμέΑ . Αναφέρθηκε διεξοδικά στο πλούσιο έργο που η ΕΛΕΠΑΠ επιτελεί έχοντας 18χρόνια παρουσία στο Αγρίνιο. Υπογράμμισε η ΕΛΕΠΑΠ θέλει τα παιδιά της και οι γονείς τους να είναι χαρούμενα.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 500 αθλητές και αθλήτριες από ακαδημίες του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου και της Λευκάδας. «Σκοπός των αγώνων είναι η ανάδειξη των ιδανικών και ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού και ταυτόχρονα η εξύψωση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης» ανέφερε η Ελένη Νικολοπούλου υπογραμμίζοντας πως επί επτά χρόνια η Ακαδημία Στίβου προάγει την τον αθλητισμό με αρχές και ιδανικά αλλά και σμε στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση.
Ο κ.Ποσονίδης τόνισε από την πλευρά του πως η Ακαδημία Στίβου της ΓΕΑ επιδιώκει τα παιδιά που συμμετέχουν να μάθουν να συνυπάρχουν να είναι αλληλέγγυα. «Ο αθλητισμός διδάσκει τη διαφορετικότητα. Όλοι είναι ίσοι και όλοι διαφορετικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές των οποίων η συμβολή στη διεξαγωγή των αγώνων είναι μεγάλη.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια σημαντική και αξιέπαινη διοργάνωση, που λαμβάνει χώρα για δεύτερη χρονιά και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να καταστεί θεσμός.

run-fun-gea-10

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.