Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Τα σκουλαρίκια (ξανά) στις κορυφαίες τάσεις της μόδας!

Τα σκουλαρίκια αποτελούν το πλέον αγαπημένο αξεσουάρ γυναικώναλλά και ανδρών από τα πανάρχαια χρόνια! Γι’ αυτό τον λόγο, όσο περνάει ο καιρός δεν σταματούν να βγαίνουν νέες τάσεις στο piercing με τα σκουλαρίκια να κοσμούν όχι μόνο τα αυτιά αλλά και πολλά ακόμη σημεία του σώματος χαρίζοντας μια σέξυ λεπτομέρεια σε αυτόν που το τολμά.

Άλλοτε είναι μικρά και διακριτικά, άλλοτε μεγάλα κι επιβλητικά που τραβούν τα βλέμματα, όπως κρίκοι και κρεμαστά ογκώδη σκουλαρίκια. Το σίγουρο είναι ότι η επιλογή ενός σκουλαρικιού εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός, που καθορίζει ποιο είναι το σχέδιο που θα προτιμήσει να φορέσει και να κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της εξωτερικής του εμφάνισης.

Όλο και περισσότερα άτομα, ειδικά νεαρότερης ηλικίας, τολμούν να κάνουν πολλά piercing ταυτόχρονα. Το τρύπημα του αυτιού είναι το πιο κλασικό αλλά και διαχρονικό σημείο βλέποντας κορίτσια και αγόρια με μια ή και περισσότερες τρύπες κατά μήκος του λοβού. Όσο περισσότερες, τόσο πιο διακριτικά είναι τα σκουλαρίκια που επιλέγουν να φορέσουν στα σημεία αυτά.

Φέτος, η μόδα έφερε και ένα νέο στυλ στο τρύπημα των αυτιών που κάνει τη διαφορά στα συνηθισμένα! Η νέα τάση ονομάζεται highlobe και προστάζει να γίνει μια τρύπα στο παχύ τμήμα του λοβού, ακριβώς πάνω από τη συνηθισμένη τρύπα που έχει ο περισσότερος κόσμος. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν δυο τρύπες η μια πάνω από την άλλη με διαφορά χιλιοστών, οι οποίες όμως πρέπει να στολιστούν με δυο διαφορετικά σκουλαρίκια για να είναι κομψό το αποτέλεσμα. Στην πάνω τρύπα ταιριάζει ένα μικρό καρφωτό σκουλαρίκι ενώ στην κάτω θα ταίριαζε ένα κρεμαστό ή κρίκος. Οπτικά το αποτέλεσμα είναι άκρως κομψό και διακριτικό δείχνοντας πως δεν χρειάζονται οι υπερβολές για να ξεχωρίσει κανείς με το στυλ του.

Είτε ακολουθήσετε τη νέα μόδα είτε όχι, ένα είναι βέβαιο: το Kosmima24 είναι το κατάστημα που ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες στα χρυσά σκουλαρίκια! Στο κορυφαίο onlinee-shopμε κοσμήματα θα βρείτε μια πλούσια συλλογή σε χρυσά και ασημένια σκουλαρίκια για να ταιριάξετε απόλυτα με το στυλ σας και να γίνουν τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Σε μικρό ή σε μεγάλο μέγεθος, καρφωτά ή κρεμαστά,σκουλαρίκια κρίκοι,άλλα σε κλασική και άλλα σε μοντέρνα γραμμή, διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, όλα διαθέτουν τη φινέτσα και τη λεπτομέρεια που προσφέρει το kosmima24.gr!

Όλα τα χρυσά σκουλαρίκια της πλούσιας συλλογής του Kosmima24 είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα στο προσωπικό εργαστήρι της εταιρίας με την πετυχημένη «συνταγή» τεχνογνωσίας και παράδοσης που ακολουθεί η έμπειρη ομάδα της εταιρίας.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται και fashionσκουλαρίκια από επώνυμα brands όπως Guess, Pilgrim, Ascot, Honor σε πολύ προσιτές τιμές. Αποκτήστε τα σκουλαρίκια που ονειρεύεστε εύκολα και γρήγορα, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.