Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Τα σκουπίδια του… κορονοϊού στο άλσος του Αγίου Χριστοφόρου  

Τα σκουπίδια του… κορονοϊού στο άλσος του Αγίου Χριστοφόρου  

Τα κακώς κείμενα που παρουσιάζονται από ανεύθυνες συμπεριφορές  τις τελευταίες ημέρες  στηλιτεύουν και οι ίδιοι οι πολίτες του Αγρινίου.

Ένας από αυτούς, δημοτικός σύμβουλος, ανήρτησε εικόνες με σκουπίδια στο Άλσος του Αγίου Χριστοφόρου το οποίο επισκέπτονται πολλοί Αγρινιώτες προκειμένου να αποφύγουν άλλα κεντρικότερα σημεία.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σήμερα στον δρόμο που υπάρχει εντός του άλσους του Αγίου Χριστοφόρου, ο οποίος υπάρχει εδώ και παρά πολλά χρόνια, αντίκρισα άθλια κατάσταση από τα απορρίμματα που ανεξέλεγκτα πέταξαν οι νέοι, ελέω Κορονοϊού, περιπατητές αυτής της διαδρομής. Και αναφέρομαι στους νέους γιατί κύριοι εδώ και τόσα χρόνια που αρκετοί από εμάς κάνουμε χρήση αυτής της διαδρομής είτε για ψυχαγωγία είτε για άθληση δεν υπήρχε αυτή η άθλια κατάσταση.

Κι επειδή εμείς αυτή την διαδρομή θα την χρησιμοποιήσουμε και μετά την παρέλευση της έκτακτης τωρινής κατάστασης, Θεού θέλοντος, σας παρακαλώ την επόμενη φορά να τα κρατάτε μαζί σας εναποθέτοντας τα σε κάδους η καλαθάκια οτιδήποτε σας είναι άχρηστο. Σεβαστείτε το περιβάλλον και τους συνανθρώπους σας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. πητερ στρομ

    Τα Αγρινιωτάκια είναι πιο βρωμιάρικα και από τους Ρομά που κράζετε κάθε μέρα εδώ ( κι όχι άδικα μερικές φορές ). Αυτό είναι απόρροια της παιδείας που έχουν υιοθετήσει από τις οικογένειές τους. είναι στην ίδια κατηγορία με την κακή οδηγική συμπεριφορά που παίρνουν από τον πίθηκο ή πιθηκίνα γονέα που αγνοούν και τα βασικά.

  2. Πανος

    Nαι μονο στο αλσος του Αγ. χριστοφορου… Ολη η πολη γεματη με πεταμενα γαντια και μασκες ειναι. Μιλαμε για εντελως ζωα καποιοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.