Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Τα σβηστά φανάρια της Χατζοπούλου και μια…πλακέτα

Τα σβηστά φανάρια της Χατζοπούλου και μια…πλακέτα

2Ταινίες και πόλεις έγιναν πασίγνωστες για τα… κόκκινα φανάρια τους αλλά το Αγρίνιο τείνει να γίνει πασίγνωστο για την απουσία φαναριών! Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική περίπτωση από την πλατεία Χατζοπούλου όπου εδώ και καιρό δεν λειτουργούν τα φανάρια της και ακόμη δεν μπορεί να βρεθεί άκρη για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια πλακέτα είναι το πρόβλημα που κρατά τον κόμβο ανενεργό. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας ενημερώθηκε, η προβληματική πλακέτα στάλθηκε στην Αθήνα αλλά επειδή δεν υπήρχε στην Ελλάδα ανταλλακτικό πλέον έχει σταλεί Γερμανία για να αντικατασταθεί. Όμως ακόμη δεν γνωρίζουν αν υπάρχει αυτό το μοντέλο ούτε καν στην Γερμανία οπότε μπορεί να γίνουν κάποιες επισκευές στην παλιά! Η ενημέρωση που έχει η Περιφέρεια από το εργοστάσιο είναι πως είτε ανταλλακτικό, είτε με επισκευές η παλιά, θα έχει σταλεί πίσω για την αποκατάσταση του προβλήματος μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας…
Προχθές χάλασαν και τα φανάρια στο τέρμα της Παπαστράτου, κοντά στο Πάρκο, σε άλλο ένα κομβικό σημείο δηλαδή. Και δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για γρήγορη αποκατάσταση όταν κάποιο φανάρι πλέον. Η εργολαβία για τα φανάρια σημειωτέον ότι έληξε την 1η Μαρτίου με ό,τι σημαίνει αυτό.
Το περίεργο είναι ότι στην έδρα της Περιφέρειας, την Πάτρα, έχουν να το λένε όλοι πως τα φανάρια έχουν αντικατασταθεί με σύγχρονα, οι λαμπτήρες παντού και τα φώτα δημόσιας χρήσης είναι όλα Led και όλα βαίνουν καλώς στον τομέα αυτό με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία της πόλης αλλά και για την οικονομία.
Ε, οι πληροφορίες λένε ότι πρέπει να κάνει(κι άλλη)υπομονή το Αγρίνιο καθώς έχει ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ, έργο 1.800.000 ευρώ για αντικατάσταση των σηματοδοτών παλαιού τύπου με νέας τεχνολογίας LED σε όλη την Περιφέρεια, συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων του Αγρινίου. Το έργο όμως αναμένεται να δημοπρατηθεί μέχρι τέλος Αυγούστου 2017!
Οπότε, αν βάλει κανείς τις ενστάσεις και τις γνωστές παλινωδίες σε τέτοια θέματα αντιλαμβάνεται και πότε θα αποκατασταθεί συνολικά το ζήτημα. Μέχρι τότε ελπίζουμε να βρεθεί άκρη με εκείνη την πλακέτα και να μην χαθεί στον δρόμο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Νικος

    Οι πατρινοί περνάνε ???? εμείς εδώ κάνουμε το σταυρό μας κάθε φορά που περνάμε…. Καλά να μάς κάνουν , μήπως ενδιαφέρεται κανείς ;;;;;

  2. PANE-6

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

  3. Nikos heilbronn

    Griechenland ola Telia.Autos o Laos prepei na parei palouki.allios.den uparxei. Sotiria

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.