Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα συγχαρητήρια της NΔ Αγρινίου

Τα συγχαρητήρια της NΔ Αγρινίου

H ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την   ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Κ.Μητσοτάκη, τους εκλεγμένους και μή υποψήφιους βουλευτές, τα κομματικά στελέχη, τους νεοδημοκράτες και τους πολίτες που στήριξαν το κόμμα.  Αναφέρει: 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου επιθυμούμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευρεία νίκη του και την άξια εκλογή του ως Πρωθυπουργό της Χώρας. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η όρεξή του για δουλειά αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την ανατολή μιας νέας φωτεινής περιόδου για την κοινωνία μας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εξελέγησαν Βουλευτές και στους οποίους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία πιστεύοντας στην αγαστή μας συνεργασία και θεωρώντας πως από κοινού θα μπορέσουμε να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα που χρονίζουν στην περιοχή μας, αλλά και σε όσους τελικά δεν τα κατάφεραν ! Το πάθος για να ξαναχτίσουμε την Nέα Ελλάδα μας ενώνει όλους!

Συγχαρητήρια στα τοπικά στελέχη, τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου, αλλά και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους που υποστήριξαν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, και βέβαια τους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας καθαρή νίκη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.