Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Τα συμπεράσματα Βαρεμένου για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Τα συμπεράσματα Βαρεμένου για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Αγρινίου πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Με αφορμή την επίσκεψη σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας είχαν ενημερωθεί ότι οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό επρόκειτο να αρχίσουν στις 10 Φεβρουαρίου και ειδοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη ότι τελικά θα ξεκινήσουν άμεσα -την Τρίτη, δηλαδή, που μας πέρασε-, κατόρθωσαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να προετοιμασθούν εκ των ενόντων.

Την πρώτη ημέρα εμβολιάσθηκαν άνω των 90 συμπολιτών μας, της ηλικιακής ομάδας άνω των 80 ετών και, εμβόλιμα, κάποιοι εκ των ενστόλων.

Παρατηρεί εξάλλου ο κ. Βαρεμένος πως παραμένει το πρόβλημα της αναβολής του εμβολιασμού των ιδιωτών γιατρών, οι οποίοι επρόκειτο να ακολουθήσουν αμέσως μετά τους νοσοκομειακούς συναδέλφους τους και ο σχεδιασμός αυτός ανατράπηκε για λόγους που δεν αφορούν το Κέντρο Υγείας.

Ανάμεσα στα προβλήματα που επισημαίνονται είναι η έλλειψη ενός ψυγείου φαρμάκων η ανάγκη για το οποίο είναι επείγουσα.
«Γενικότερα μιλώντας, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εμβολιασμοί έχουν καθυστερήσει δραματικά, καθότι μέχρι τώρα έχει καλυφθεί μόνο το 1,7% του πληθυσμού», σημειώνει ο βουλευτής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.