Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Tα θέματα του Αγρινίου που έθεσε η “Συμμαχία Πολιτών” στον περιφερειάρχη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον συμπατριώτη μας Νεκτάριο Φαρμάκη, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγρινίου «Συμμαχία Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος.
Στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη 19 Νοέμβρη, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα, τέθηκαν από την «Συμμαχία Πολιτών»μια σειρά από σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία του Δήμου και έγινε συζήτηση για τις λύσεις που δρομολογούνται από την πλευρά της Περιφέρειας.
Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε η «Συμμαχία Πολιτών», σύμφωνα με την ανακοίνωση της, ήταν:
-του Πανεπιστημίου και της ανάγκης συστράτευσης όλων για την επανίδρυση των τμημάτων που καταργήθηκαν: α) Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών που καταργήθηκε χωρίς καμμιά λογική εξήγηση μετά από 15 χρόνια λειτουργίας και έχοντας αξιολογηθεί με άριστα και β) Γεωργικής Βιοτεχνολογίαςπου επρόκειτο να λειτουργήσει την επόμενη χρονιά. Ταυτοχρόνως είναι αναγκαίο να προχωρήσει άμεσαη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την λειτουργία τους.
-του παλαιού Νοσοκομείου όπου έλαβε την διαβεβαίωση ότι η χρηματοδότηση μεταφέρεται για την επόμενη χρονιά και το έργο θα προχωρήσει κανονικά μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες μελέτες.
-της κακής και επικίνδυνηςκατάστασης της γέφυρας του Αχελώου, τηςαπαράδεκτης κατάστασης της Εθνικής Οδού «καρμανιόλα», της σχολικής στέγης όπουαπό την πλευρά του Περιφερειάρχη δόθηκε θετική απάντηση ότι αυτά τα έργα θα προχωρήσουν.
«Επειδή όμως δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ποιότητα της ζωής αλλά με την ίδια τη ζωή των συμπολιτών μας αναμένουμε γρήγορα την υλοποίηση», σχολιάζει η «Συμμαχία Πολιτών»

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ………ΟΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.