Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Τα θέματα της αστυνόμευσης της Αμφιλοχίας επί τάπητος

Τα θέματα της αστυνόμευσης της Αμφιλοχίας επί τάπητος

Με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Γεώργιο Κατσούλα συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Η συνάντηση έγινε χθες και στον δήμαρχο τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας με κυρίαρχα θέματα την έλλειψη δύναμης, τα απαρχαιωμένα οχήματα και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Όσον αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό ο κ.Κατσούλας δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και στο μέτρο του δυνατού θα παρέχει τα απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αστυνόμευσης του Δήμου Αμφιλοχίας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.
Αναφορικά με τα οχήματα σημείωσε πως θα βοηθήσει για την συντήρηση των υπαρχόντων και δεσμεύτηκε σε συνεργασία με την Ένωσή να υποβάλει πρόταση προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την κατανομή τουλάχιστον δύο οχημάτων τύπου τζιπ (για να υπάρχει η δυνατότητα αστυνομικής κάλυψης και των δύσβατων περιοχών) μέσω προγράμματος Ε.Σ.Π.Α..
Σημείωσε εξάλλου πως για την έλλειψη προσωπικού θα θέσει το θέμα τόσο στην τοπική φυσική ηγεσία όσο και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο «για την εποικοδομητική και σε άριστο κλίμα συνάντηση» και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.