Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Τα τρία αιτήματα των υπαλλήλων της Π.Ε. μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο Διοικητήριο στο Μεσολόγγι

Τα τρία αιτήματα των υπαλλήλων της Π.Ε. μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο Διοικητήριο στο Μεσολόγγι

Όπως είναι γνωστό το Διοικητήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, παρέμεινε κλειστό σήμερα ,Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, έπειτα από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος Covid-19 σε υπάλληλο.

Σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή, προχώρησαν οι διαδικασίες για την απολύμανση όλων των χωρών, ενώ αύριο Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 το σύνολο του προσωπικού θα υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού.

Για το ζήτημα αυτό σε παρέμβαση προέβη και ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας.

Το Δ.Σ. του ΣΥΠΕΑ έκανε γνωστό πως ζήτησε από την Περιφερειακή Αρχή, για την προστασία όλων των υπαλλήλων αλλά και των πολιτών, να εφαρμοστούν τα εξής:

1. Να γίνουν απολυμάνσεις και σε όσους άλλους χώρους πιθανολογείται διασπορά του ιού.
2. Να ορισθεί άμεσα η ημερομηνία που θα γίνουν τα τεστ ανίχνευσης του ιού και μέχρι να γίνει και επιβεβαιωθεί ότι και το 2ο δείγμα της συναδέλφου είναι θετικό, οι υπηρεσίες του Διοικητηρίου να μη λειτουργούν. Παράλληλα να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή στα τεστ όλου του προσωπικού καθώς και η προσαρμογή και λειτουργία του σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
3. Επειγόντως να λυθεί το μεγάλο έλλειμμα ενημέρωσης, επικοινωνίας, συντονισμού και οργάνωσης μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.