Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Tae Kwon Do: 12 κορυφαίοι Κορεάτες στο Αγρίνιο

Tae Kwon Do: 12 κορυφαίοι Κορεάτες στο Αγρίνιο

Aνακοίνωση του Α.Σ. Tae Kwon Do Αγρινίου

412 κορυφαίοι Κορεάτες στο Αγρίνιο

Οι Κορεάτες ( Masters και Αθλητές ) παρουσίασαν σε επιδείξεις το Ολυμπιακό Άθλημα Tae Kwon Do, καλεσμένοι από τον Α.Σ Tae Kwon Do Αγρινίου ¨ Ζαχαρόπουλος Χ. ¨ και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.
Γονείς και αθλητές απόλαυσαν ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Η άρτια τεχνική τους κατά την εκτέλεση των θεμάτων της επίδειξης ήταν τέτοια , που ενθουσίασαν τόσο τους αθλητές των συλλόγων όσο και τους θεατές του κλειστού γυμναστηρίου ¨ Μιχάλης Κούσης ¨.
Συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια επίσης και στους προπονητές που συμμετείχαν με τους αθλητές τους .
Προπονητές :
Ζαχαρόπουλος Δημήτριος
Καϋμενάκης Σπυρίδων
Σταύρακας Φώντας
Μπεκούλης Χρήστος
Μαρίνος Γεώργιος
Γιαννιώτης Χρήστος
Τσούμας Γεώργιος
Ζάγκας Κωνσταντίνος
Λιαμέτης Σωτήριος

Ένα μεγάλο Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ στον Δήμο Αγρινίου, τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Γκρίζη και την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Παπαγεωργίου που με την παρουσία τους βράβευσαν τους φιλοξενούμενους Κορεάτες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο του Tae Kwon Do Αγρινίου Χαράλαμπο Ζαχαρόπουλο ο οποίος δίδαξε το Tae Kwon Do στο Νομό μας και συνεχίζει να φέρνει μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας ώστε να γνωρίσουν και οι νέες γενιές το ολυμπιακό άθλημα Tae Kwon Do.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ
Χαντζάρας Κων/νος

1 3 unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.