Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Τάκης Κοκκινοβασίλης: «Υπάρχουν πολλοί και σοβαροί λόγοι για την επανεκλογή Κατσιφάρα»

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Πολυδεύκης (Τάκης) Κοκκινοβασίλης, ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία , με τις τελευταίες του περιοδείες και επαφές.

Ο εκλεγμένος το 2014 Περιφερειακός Σύμβουλος, διαπίστωσε μέσα από την καθημερινή του επαφή με τους πολίτες, όλες αυτές τις μέρες, τόσο τα αιτήματα και τα προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και την ανάγκη που υπήρχε για ενημέρωση, πάνω σε θέματα αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

«Όλες αυτές τις μέρες, αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε , ήταν να ενημερώσουμε για το έργο που συντελέστηκε και που θεωρούμε με αποδείξεις πως είναι πλούσιο. Είναι ένα έργο , ένας σχεδιασμός που πρέπει να συνεχιστεί και να μην ανακοπεί, από δυνάμεις που το μόνο που κάνουν αυτήν την περίοδο είναι να λαϊκίζουν και να μηδενίζουν», τονίζει ο Τάκης Κοκκινοβασίλης.

Ο κ. Κοκκινοβασίλης, δεν εστιάζει μόνο στις υποδομές, που όπως επισημαίνει, έχουν γίνει σημαντικά βήματα με καίριες παρεμβάσεις που είτε υλοποιούνται, είτε δημοπρατήθηκαν και θα υλοποιηθούν, αλλά κατά κύριο λόγο στο κοινωνικό έργο της Περιφέρειας: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στήριξε και υλοποιεί πολιτικές που εστιάζουν στα κοινωνικά εκείνα στρώματα, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Χαρακτηριστικά να αναφέρω το ολοκληρωμένο πλέγμα δράσεων «Στηρίζουμε την οικογένεια»», που πρόσφατα ανακοινώθηκε, την πρωτοβουλία για την προστασία της στέγης, τις δράσεις για τους νέους, τη νέα μητέρα, τη γυναίκα, την αποτελεσματική εφαρμογή του ΤΕΒΑ κλπ».

Για τα έργα οδοποιίας – συντηρήσεων δρόμων , για τα οποία η περιφερειακή αρχή δέχεται επικρίσεις, ο κ. Κοκκκινοβασίλης απαντά: «Όλοι γνωρίζουν ότι η Αιτωλοακαρνανία έχει το μεγαλύτερο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι σε μια περίοδο περιορισμένων χρηματοδοτήσεων έχουν γίνει αρκετά, αλλά απαιτείται να γίνουν πολλά ακόμη. Η Περιφέρεια γνωρίζει τα προβλήματα, είναι εντοπισμένα, έχει παρέμβει μέχρι σήμερα με 50 μεγάλα οδικά έργα συντήρησης και αποκατάστασης και αυτό θα συνεχιστεί. Εδώ θέλω να τονίσω πως αυτή η περιφερειακή αρχή, πορεύτηκε πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Επέλεξε να υλοποιήσει έργα με διαδικασίες που θα διασφάλιζαν τη διαφάνεια και την εξοικονόμηση πόρων , ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ίσως κάποιες καθυστερήσεις. Αλλά γιατί κάποιοι μας κατηγορούν; Επειδή εξοικονομήσαμε πόρους που θα βρούμε μπροστά μας;«

Ο αγρινιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Απόστολο Κατσιφάρα τονίζει ακόμη πως τη στιγμή που υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη, μια πορεία που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, αυτή δεν πρέπει να διακοπεί: «Η τετραετία αυτή είναι η πιο κρίσιμη. Η παράταξη μας, εισέρχεται στην πιο δημιουργική φάση της. Όλα αυτά που υλοποιούνται ή βαίνουν προς υλοποίηση, δεν πρέπει να σταματήσουν. Δεν πρέπει να χαθεί μια τετραετία και να οδηγηθούμε σε πειραματισμούς. Οι αντίπαλοι μας δεν έχουν ούτε σχέδιο, ούτε όραμα για τη δυτική Ελλάδα. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι ψηφοφόροι πριν πάνε στην κάλπη», καταλήγει ο κ. Κοκκινοβασίλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.